BAŞKAN KAZANCI’DAN FINDIKLI İLÇESİNE ZİYARET

BAŞKAN KAZANCI’DAN FINDIKLI İLÇESİNE ZİYARET

 

 

Rize İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, Fındıklı ilçesinde iadeyi ziyaretlerde bulundu.

2015 yılının ilk İl Genel Meclisi Toplantısında, Meclis Başkanlığına seçilen Mehmet Kazancı, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban ve Fındıklı Muhtarlar Derneğin’e iadeyi ziyaret yaparak, Fındıklı ilçesinde yapılan ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili istişareler bulundu.

Fındıklı İl Genel Meclisi Üyeleri Şaban Yılmaz, Mustafa Şentürk ve Fındıklı İlçe Özel İdare Müdürü Dursun Yaşaroğlu, Başkan Kazancı’ya ziyaretleri boyunca eşlik etti.

İlçedeki ziyaretleri kapsamında bir dönem Rize’deki Çocuk Esirgeme Kurumunda birlikte görev yaptığı ve şuan Fındıklı Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Abdullah Yıldırtan’ı makamında ziyaret eden Başkan Kazancı, daha sonra huzur evinde kalan bakıma muhtaç vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Fındıklı ilçesindeki programlarını tamamlayan Kazancı, dedesinin yakın dostu ve Ardeşen ilçesinin sevilen simalarından olan, bir süredir evinde hasta yatan Harun Akusta’yı ziyaret etti. Ziyarete Ardeşen İl Genel Meclisi Üyesi Zekeriya Bozkan da eşlik etti.

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın