BABA, TELEFONLA PLAKAYI BİLDİRDİ, OĞLU...

BABA, TELEFONLA PLAKAYI BİLDİRDİ, OĞLU KURŞUN YAĞDIRDI

Rizeli midibüs şoförü R.Y aralarında husumet bulunan birkaç kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

 

 

Trabzon”da kanser tedavisi gören İ.S isimli şahsi otobüse almayan sürücünün otobüsü Fındıklı ilçesinde kurşun yağmuruna tutuldu.

 Fındıklı ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen olayda ilçeden seyir halinde ki yarım otobüs kurşun yağmuruna tutuldu.

    Olay Fındıklı ilçesi Aksu mahallesinde öğle saatlerinde meydana geldi, Aksu mahallesinden Hopa istikametine gitmekte olan  R.Y yönetiminde ki Yarım otobüs Aksu mahallesinde kurşunlandı. Kurşunlama sonrasında Polis”in olaya müdahalesi ile 7kişi göz altına alındı.

    İlçe emniyet müdürlüğünce göz altına alınan 7 Şüpheli O.S, N.K, İ.A, O.Ç, A.Y, H.A ve E.K isimli şahislar ile birlikte bir adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

 

TELEFONLA PLAKAYI BİLDİRDİ!

    Göz altına alınan sanıkların ifadelerine göre O.S nin babası olan İ.S İsimli şahis Trabzon”da kanser tedavisi gördükten sonra otobüse binmek istemiş, araç sürücüsü R.Y ve muavin A.G kanser hastası İ.S yi otobüse almamış, bunun üzerine Fındıklı ilçesinde bulunan oğlu O.S ile telefonla görüşen baba İ.S geç kalacağını ve otobüse alınmadığını bildirmesi üzerine araç plakasını isteyen O.S otobüsün yolunu beklemeye başladı. Aksu mahallesinde arkadaşları ile birlikte beklemeye başlayan O.S otobüsün geçişi sırasında otobüsün Bagaj kısmına 7 el ateş etti. Olaydan sonra kaçan zanlılar göz altına alındı.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın