Ali Yılmaz Hoca Son Yolculuğuna Uğurlandı

Artvin'de trafik kazasında hayatını kaybeden Ali Yılmaz bugün (21 Nisan Salı) son yolculuğunu uğurlandı. Ali Yılmaz Hoca'nın cenaze namazı öğle namazına müteakip Sahil Camii'nde kılındı.

 

 

  Etrafındaki insanlar onu güler yüzlülüğü ile tanıdı. Bulunduğu ortama neşe saçan gülen yüz, hayata erken veda etti.  Erzurum'a mesai arkadaşlarının oğlunun cenaze törenine katılmak için yola çıkmıştı.  Trafik canavarı bu kez Hamidiye cami imam hatibi Ali Yılmaz hocamız için görev başındaydı.  Artvin yolu üzerinde geçirdiği trafik kazasında ebediyete intikal eden Ali Yılmaz Hoca, son yolculuğuna uğurlandı.

Etrafından sevilen ve sayılan biri olan ali yılmaz aynı zamanda Çay TV ekranlarında Cuma sohbeti programında sunuculuk yapıyordu en son ise geçen hafta Necati hoca cevap veriyor programında Çay TV izleyicileri ile buluşmuştu.

Güler yüzlülüğü ile bilinen Ali Yılmaz bugün sahil camiinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Yoğun bir kalabalığın iştirak ettiği cenaze namazına siyasiler müftülük çalışanları ve aile yakınları da Ali Yılmaz hocayı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

İl müftüsü Yusuf Doğan mesai arkadaşı için vatandaşlardan helallik isterken  kelimeler adeta boğazında düğümlendi.

Kılınan cenaze namazının ardından Ali Yılmaz hoca uzun yıllar görev yaptığı ve doğduğu Alipaşa mahallesinde aile kabristanlığında son  yolculuğuna uğurlandı.

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın