RİZE BU CİNAYETLE SARSILDI!

Rize'de bir mobilya mağazasının sahibi Muhammed Abdullah Yumuşak, otomobilinin içinde başından vurularak öldürüldü.

 

 

 

 

RİZE’DE BİR İŞADAMI, ARACININ İÇİNDE SİLAHLA VURULMUŞ HALDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Rize’de bir işadamı, aracının içinde başından silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Polis, olayla ilgili şüpheli bir şahsı arıyor.
Olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında Çiftekavak Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye, göre, işadamı Muhammet Abdullah Yumuşak ( 42 ) , sahil yolunda aracının içinde başından silahla vurulmuş olarak ölü bulundu.
Ailesini Aradı, Helallık İstedi..
Cinayetin ardından taksiciyi arayan İ.Ş. Gündoğdu’daki anneannesine gideceği gerekçesiyle taksiciden kendisini Gündoğdu’ya götürmesini istedi. İ.Ş.’nin Gündoğdu’ya gittikten sonra dün gece Engindere Sanayi mevkisinde gözüktüğü öğrenildi. İ.Ş.’nin cinayetin ardından kendi ailesini ve yakınlarını arayıp Yumuşak’ı öldürdüğünü söylediği ve kendisini de öldüreceğinden ailesinden helallik istediği öğrenildi..

 


Polis olayla ilgili şüpheli İ.S.’yi ararken, İ.S.’nin işadamı Yumuşak ile konuşmak için buluştuğu ve aralarında alacak verecek meselesi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 2 0
    {usertitle}

    ihsan

     26 Nisan 2015 11:29
         

    Habere laf yokta, boyle basliklar yok artik be kardesim. Baslkkta 3 satir ayni seyleri okutuyorsun. Yenileyin kendinizi artik. Sıkmayın okuyucuyu..!

Yorum Yapın