Rize'de Bu Görüntüler Korkuttu!

RİZE’DEKİ ŞİDDETLİ YAĞIŞ TURİSTİK ŞELALEYİ İŞTE BU HALE GETİRDİ
- AĞARAN ŞELALESİ ADETA ÇAMUR AKTI

 

 

Rize’nin Çayeli ilçesinde bulunan ve son zamanlarda yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Ağaran Şelalesi, şiddetli yağmur nedeniyle adeta çamur aktı.
Etkili yağmur yağışı sonrasında bölgedeki dereler taşarken, Ağaran Şelalesi de bundan nasibini aldı. Şelale çevresinde bulunanlar o anları cep telefonları ile fotoğraf ve görüntü çekerek kaydettiler.

 

Fındıklı ve Ardeşen'de Yağmur Etkili Oldu

 

 

 

Fındıklı ve Ardeşen ilçesinin bir bölümünde etkili olan yağmur bazı bölgeleri ve çay bahçelerini sular altında bıraktı.

Öğle saatleri sonrası Rize ve çevresinde etkili olan yağmur Fındıklı ve Ardeşen bölgesinde etkisini fazla gösterdi.

Öğle saatleri sonrası Rize”de etkili olan sağanak yağmur Fındıklı ve Ardeşen bölgesinde etkisini gösterdi. Fındıklı ilçesinde Arılı deresi taşma aşamasına geldi. Ardeşen ve Fındıklı ilçelerinde etkili olan yağmur ile birlikte bazı yerlerde yağmur suları çay ve tarım alanlarını sular altında bıraktı. Yağmurun kısa sürmesi bölgede sel felaketlerini önledi.

- Çamlıhemşin ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle derenin taşması sonucu Ayder Yaylası'nın yolu yaklaşık 3,5 saat ulaşıma kapandı

 

 
 Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle derenin taşması sonucu Ayder Yaylası'nın yolu yaklaşık 3,5 saat ulaşıma kapandı.

Çamlıhemşin ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan yağış nedeniyle derenin taşması sonucu Ayder Yaylası'na ulaşımı sağlayan yola ağaç ve taş parçaları sürüklendi.

Yolun ulaşıma kapanması sonucu yaklaşık 500 araçlık konvoy oluştu. Yaklaşık 3,5 saat ulaşıma kapalı kalan yol, Çamlıhemşin Belediyesi ekiplerinin yarım saat süren çalışmasının ardından yeniden açıldı.

Bu arada yaylayı ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin ekiplerin çalışması sırasında araçlarının içerisinde beklediği gözlendi.

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın