Çaykur'da beklenen atama gerçekleşti‏

ALİM ÇAYKUR GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞINA ATANDI

 

 

Açık bulunan 1’inci derece kadrolu, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yardımcılığı görevini 7 yıla yakındır yürütmekte olan, Çaykur Personel Dairesi Başkanı Yusuf Ziya ALİM atandı. Çaykur’da 15 yıl Mali İşler biriminde ve ardından 7 yıla yakın Personel Dairesi Başkanı olarak yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla tanınan, Yusuf Ziya Alim’in kamuoyu tarafından beklenen ataması, Rize’de sevinçle karşılandı.

25 ağustos 2015 tarih ve 29456 sayılı resmi Gazete’ de yayınlanan atama kararında, “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: Karar Sayısı: 2015/573 - 1 – Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Çay İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılığına Yusuf Ziya ALİM’in atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 5 inci maddesi gereğince uygun görülmüştür. 2 – Bu Kararı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı yürütür. 24.8.2015 Recep Tayyip ERDOĞAN – CUMHURBAŞKAN - Ahmet DAVUTOĞLU-Başbakan-Mehmet Mehdi EKER-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı.”

Yusuf Ziya ALİM kimdir?

01.01.1966 yılında Rize Merkezde doğdu. İlkokulu Camidağı Köyü İlkokulunda, Orta ve Liseyi Rize İmam Hatip Lisesini tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Mezunu (1992) olup, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalında Yüksek Lisans Yapmıştır. (2013-2014) Memuriyete Çaykur Camidağı Çay Fabrikasında başlamış olup, 15 yıl Mali İşler Daire Başkanlığının çeşitli kademelerinde görev yaptı. 2008 Eylül’ünde Çaykur Personel Dairesi Başkanlığına atanan, Yusuf Ziya Alim 7 yıla yakındır bu görevi yürütmekteydi. Çaykur Sosyal Dayanışma ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği ve Çaykurspor Kulübü Basın Sözcülüğü görevi bulunan, Çaykur’un Yeni Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim, evli ve 3 çocuk babası olan Alim, yabancı dil olarak Almanca bilmektedir.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın