HAPELOĞLU ÇARŞI GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Rize’nin en büyük Alışveriş Merkezlerinden Hapeloğlu Avm, yeni konseptiyle Çarşı Mağazasını hizmete açtı.

 

Yeni Orta Cami Arkasında 6000 metrekare alanda 8 katla hizmete açılan Hapeloğlu Çarşı mağazasının açılışına Rize Milletvekili ve Ak Parti Rize Milletvekili Aday adayı Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Musiad İl Başkanı Mahmut Tabak, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Chp Rize Milletvekili aday adayı Kenan Bıyık Sivil Toplum Kuruluşları, siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yağan yağmura rağmen açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Açılış öncesi ilk konuşmayı Hapeloğlu Şirketler Gurubu adına Yönetim Kurulu Üyesi Emre Hapeloğlu yaptı.

 

Hapeloğlu, Hapeloğlu ailesi olarak bu günlere gelmelerinde desteği olan tüm Rize halkına teşekkür ederek, mağazalarının ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu. Hapeloğlu 40 yıllık mazisi olan Hapeloğlu'nun 6000 metrekare, 350 personelle birlikte profesyonel hizmete devam edeceklerini, marketçilik yanında kafeterya, çocuk oyun parkı, oyun salonu, mobilya, beyaz eşya, halı, konfeksiyon, ev tekstili ve züccaciye bölümleriyle hizmetlerini sürdüreceklerini söyledi.

 

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap mağazanın ilimize hayırlı olmasını dilerken, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Hapeloğlu şirketler grubunun ilimize yaptığı ticari faaliyet ve istihdam için teşekkür etti. Müsiad başkanı Mahmut Dabak ise, hapeloğlu markasının Trabzon, Giresun, Ordu ve hatta Samsun'a kadar ulaşılması temennisinde bulunarak mağazanın ilimize hayırlı olmasını diledi.

 

Hapeloğlu'nun 350 personelle istihdam noktasında bir açığı kapattığını ifade eden Karal, Rize'nin ticari hayatına renk katacak bu işyerinin ekonomiye güç katacağını, bir el arabasının üzerinde başlayan ticari hayatın, azim ve kararlılıkla bu günlere geldiğini belirterek, sıfırdan bu günlere gelen Hapeloğlu kardeşleri tebrik ederek,  ticari hayatında bol kazançlar diledi.

 

Rize Müftü Vekili Ali Çakmak'ın yaptığı dua sonrası Açılış Kurdelasını Hasan Karal, Reşat Kasap, Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Mahmut Dabak, Muhammet Avcı ve Recep Hapeloğlu birlikte kesti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    muhammet altekin

     14 Eylül 2015 17:11
         

    hayırlı ugurlu olsun gursoy tic muhammet

  2. 0 0
    {usertitle}

    hasan

     14 Eylül 2015 19:16
         

    Alıntı: muhammet altekin
    hayırlı ugurlu olsun gursoy tic muhammet
    hangi gürsoy ticaret ardeşen mi?

Yorum Yapın