YENİ RİZE VALİSİ ERDOĞAN BEKTAŞ GÖREVİNE BAŞLADI

YENİ RİZE VALİSİ ERDOĞAN BEKTAŞ GÖREVİNE BAŞLADI
- SON VALİLER KARARNAMESİ İLE MANİSA VALİLİĞİNDEN RİZE VALİLİĞİ GÖREVİNE ATANAN ERDOĞAN BEKTAŞ BUGÜN RİZE’YE GELEREK GÖREVİNE BAŞLADI

 

 

 

 

Son Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği görevinden Rize Valiliği görevine atanan Erdoğan Bektaş bugün Rize’ye gelerek yeni görevine başladı.
Vali Bektaş, Rize Valiliği önünde kalabalık bir heyet tarafından karşılandı. Bektaş’a ilk olarak yerel giyinimli kız çocukları tarafından çiçek takdim edildi. Vali Bektaş, ardından polis merasim mangasını selamladı. Kendisini karşılayan heyet ile tokalaşarak tanışan Vali Bektaş makamında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bölgenin insanı olduğunu, kendi bölgesine hizmet etmekten mutluluk duyacağını belirterek, “Son kararname ile Rize’ye atandık. Şuan Rize'deyiz. Manisa'daki görevimizden hafta başı itibariyle ayrıldık. Bugün itibariyle buradaki görevimize başlıyoruz. Bölgenin insanıyım. Bölgeyi az çok biliyorum. Kendi bölgeme hizmet etme şansı bulduğum için de ayrıca mutluyum. Rize ile çocukluğumdan bu yana sürekli temasım olmuştur. Bir fikrimiz vardı ama detaylı bilgimiz yoktu. Araştıracağız öğreneceğiz ondan sonra da bolca konuşacağız. Severek, isteyerek, bakanlar kurulumuzun verdiği görevi yürütmek üzere geldik başladık. İnşallah hayırlı olur” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın