Rize Merkez'e 4 Viyadük Geliyor!

 

 

Özellikle Yaz aylarında şehir içi trafiğinde büyük sıkıntı yaşayan ve yolların tıkanma noktasına geldiği Rize'de yeni projeler nefes aldıracak.

Güney Çevre yolunun bitme aşamasından sonra Karoyolları tarafından Rize Merkez'e dört adet viyadük geliyor.

Buna göre Paketleme kavşağı, yeni yapılacak olan Rize AVM ( eski Atatürk stadı ) , orta cami kalktıktan sonra Meteler kavşağı ve son olarak RİPORT liman mevkine viyadükler yapılacak.

Samsun ve Trabzon'da olduğu gibi... Sahil yoluna dikey yollar geliyor.

Karayolları Bölge müdürlüğü tarafından yapılan projeye göre Karadeniz sahil yolundan gelen araçlar direk olarak bu viyadukler sayesinde Güney Çevre yoluna bağlanacak. Rize merkez trafiğini oldukça rahatlatacak olan bu çalışmanın birinci viyadük projesi onaylandığı öğrenildi. Buna göre ilk viyadük paketleme kavşağına inşa edilecek. Sahil'den gelen araçlar, hastane kavşağında yapılacak olan viyadük ile direk olarak Güney Çevre bağlantı yoluna girerek Rize merkez mahallerine rahatlıkla ulaşacak.

ajans53/ haber merkezi

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Mustafa Yılmaz

     12 Temmuz 2016 10:36
         

    İnanamıyoruz! Neden derseniz, çünkü yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır! Daha doğrusu, teminatsızlığıdır! Ama belki aklınız başınıza gelmiştir, onuda zaman gösterecek!

  2. 0 1
    {usertitle}

    mühendis

     12 Temmuz 2016 10:47
         

    bi  b...k biliyorsanız sahil yolunu komple bozup şehri sahille birleştirin.yollar güneyden geçsin. hem şehir içi hem şehir dışı yollar.

Yorum Yapın