Vali Bektaş'tan Kayak Tesisi Müjdesi

Rize Valisi Erdoğan Bektaş 53 Gazeteciler Derneğini Ziyaret ederek gazeteciler ile bir süre sohbet etti.

53 Gazeteciler Derneğini ziyaret eden Rize Valisi Erdoğan Bektaş yeni yönetime başarılar dilerken çalışmalar hakkında da gazetecileri bilgilendirdi.

 

 

    53 Gazeteciler Derneğinin yeni yaptığı kongre sonrası ilk kez Gazeteciler Derneğine gelen Rize Valisi Erdoğan Bektaş yeni seçilen Yönetim kuruluna başarılar diledi.

Kaçkar'ın Zirvesine Kayak Tesisi Geliyor..!

   Rize Valisi Erdoğan Bektaş Yeşil yol ve Ayder de yapılacak olan kayak tesisleri ile ilgili Basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bektaş “ İlk işim önce sorunların merkezini görmek oldu, Rize”de çözülemeyecek mesele yok, yeter ki halkımız ile el ele verelim, Bu halk bizim halkımız ve tartışarak çözemeyeceğimiz mesele yok. Ayder yaylasında yapılan bazı beton lamaların uygun olmadığını gördüm, Turizm merkezlerimiz belli ve buralarda yapacağımız her inşaat veya betonlama dikkat çekmekte, Ovit Yaylasında ikinci bir kayak tesisi yapılmasına karşı değilim, ancak önceliğimiz Ayder yaylası ve buna paralel yollardır. Ovit Yaylasında yapılacak kayak tesisi öncesi otel yapılması gerek, otel yapılsın Kayak tesisini yaparım” dedi.

      Konuları takip ediyorum

Rize Valisi Erdoğan Bektaş 3 ay önce Rize”de göreve başladığını belirterek “ Rize”de tüm konuları hakimim, öncelikle ilimizde yapacağımız yatırımları masaya yatırmamız gerek, daha iyisini daha kalitelisini yapmak için mücadele etmeliyiz. Rize bir Konya değil, veya başka bir şehir değil, önceliğimiz  konulara iyi hakim olmak” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    hasan

     1 Ekim 2016 11:53
         

    Gerek yok vali bey nasılsa rize herşey trabzondan daha iyi öyle değilmi ?

Yorum Yapın