RİZE BELEDİYESİ’NDE E-İMZA DÖNEMİ

Rize Belediyesi, gelişen teknolojiye uygun olarak, daha hızlı ve şeffaf hizmet sunabilmek amacıyla e-imza uygulamasına geçti.

 

 

Rize Belediyesi, vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, hizmet kalitesini bir adım daha ileriye götürecek e-imza dönemini başlattı.

E-imza sistemi ile işlem süreci hızlandırılıp, kırtasiye maliyetlerinden tasarruf etmek, vatandaşlardan gelen yazılı dilekçe ve talepler de dahil olmak üzere, kurum içi ve kurumlar arası yazışmaların elektronik ortamda yürütülmesi, koordinesi ve takip edilmesi sağlanacak. E-imza ile zamandan ve emekten tasarruf edilerek, vatandaşların belediyeden daha hızlı ve nitelikli hizmet almalarına da olanak sağlayacak.

Rize Belediyesi akıllı cep telefonu uygulaması ve akıllı vezne sistemiyle birlikte vatandaşların işlemlerini belediyeye gelmeden kolaylıkla yapmasına imkan tanımıştı.

Ayrıca Rize Belediyesi, Dijital Araştırmalar Derneği’nin Dijital Kent 2015 Yerel Yönetimler Dijital Varlık Reytingi sıralamasında dijital uygulamaları en iyi kullanan belediyeler arasında Kocaeli ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyelerinin ardından üçüncü sırayı almıştı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın