Rize'de başarılı polislere belgeleri verildi

 

 

Rize'de görevlerinde başarı gösteren polis memurlarına araç ve kimlik kontrolü yaptıkları uygulama noktasında başarı belgesi verildi.
Vali Erdoğan Bektaş, güvenlik güçlerine destek vermek amacıyla organize edilen programda gecenin geç saatlerinde Alipaşa mevkisindeki uygulama noktasına giderek burada görev yapan polisleri ziyaret etti. Bektaş, üstün başarı gösteren 13 polis memuruna başarı belgesi verdi. Bektaş, yaptığı açıklamada, polislerin çok zor şartlarda görev yaptığını söyledi.
Rize'de iki noktada uygulama noktası olduğunu ifade eden Bektaş, "Biz Rize'nin bütün giriş çıkışlarını emniyet ve jandarma olarak tutmaya çalışıyoruz. Ülkemizin içinde ve dışında yaşanan olayları herkes görüyor. Rize için ciddi bir beklentimiz olmasa bile genel bir risk unsuru var. Bunu elimizden geldiği kadar engellemeye çalışıyoruz" dedi.
Vali Bektaş, bu kapsamda görev yapan polislerin yorulduğunu belirterek, şunları söyledi:
"Aynı zamanda da güzel işlerde çıkarıyorlar. Etkili bir kontrol süreci işliyor. Ben gezen birisiyim. Çevre illerle kıyasladığımız zaman bizim kontrol noktalarımız çok daha başarılı işler yaptığını görebiliyoruz. Zaman zaman bizi de yakalıyorlar ve durduruyorlar. Kontrol ediyorlar. vatandaşımızın güvenliği için bu sıkıntıya katlanmamız gerekiyor. Rize olarak güvenli bir iliz. Bu güvenli il statüsünün devam etmesi gerekiyor. Bunun için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."
Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve beraberindeki şube müdürleri Vali Bektaş’a eşlik ettiler.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın