Kim Olursa Olsun Yeneceğiz!

Kim Olursa Olsun Yeneceğiz!

 

 

Çaykur Rizespor’un bu sezon başında Romen ligi takımlarından Cluj’dan transfer ettiği Davide Petrucci, Adanaspor maçı ile çıkışa geçtiklerini ve bundan sonra kimle oynayacağımız önemi olmadığı söyledi.

Futbol kariyerine İtalya, İngiltere ve Romen liglerinde birçok üst düzey maçlar bulunduğunu hatırlatan deneyimli orta saha oyuncusu Petrucci, “ Süper lig denildiği kadar zor bir lig. Tamamen bire bir temas futbolu oynanıyor. Tabi, ligde kaliteli takımlar var. Onlar bu yarışta bir adım öndeler. Bizim takım bende başta olmak üzere bir çok transferi yeni ve genç bir ekibiz. Futbol hayatımda Avrupa’da üst düzey maçlar oynadım, fakat bu sezon kadar şansız maçlar sonunda puan kayıpları görmemiştim. Romen liginde ortalama 4 - 5 gol atan birisiyim ve ben ilk golümü ligin 27. Haftasında attım. Bu benim için kötü bir istatiksel veri oldu. Ama futbolda dün yoktur, şimdi takım olarak önümüze bakmak zorundayız. Ligde son yedi hafta içinde hangi takımla oynayacağımızdan çok bizim neler yapacağımız önemli. Teknik kadro ve biz futbolcular olarak kenetlendik” dedi.

Adebayor Olsa Fark etmez!

Futbol yaşantısında birçok yıldız oyuncuyla karşı karşıya geldiğini hatırlatan İtalyan orta saha oyuncusu Petrucci;” Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Geçmişte futbol yaşantımda birçok yıldız oyuncu ile karşılaştım. Haftaya oynayacağımız Başakşehir takımında Adabeyor gibi dünya yıldızı var. Bu beni fazla ilgilendirmiyor. Neticede biz kimle oynarsak, oynayalım yenmek zorundayız. Final niteliğinde maçlara çıkıyoruz, bu saatten sonra rakip o olmuş, rakip takımda şu futbolcular top oynuyormuş önemi yok. Başakşehir takımını kendi evimizde yenerek, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Hikmet Karaman mı? Alex Ferguson mu?

Deneyimli oyuncu Petrucci, tecrübeli bir teknik adam ile çalıştıklarını belirterek;” Hikmet hoca gerçekten inanılmaz birisi. Özellikle yaptırdığı idmanları ben geçmiş döneminde formasını giydiğim Manchester Unıted’de bile görmedim. Alex Ferguson ile birçok idmana çıktım ama ben böyle çalışma disiplini içinde, işine bağlı, tamamen futbolcunun gelişimine yönelik idman programı görmedim. Gerçekten futbol kariyerimde Rizespor takımı ve Hikmet Karaman’ın yeri çok ayrı olacaktır” ifadesini kullandı.

Formsuz Jantscher Gözden Düştü

Dünyanın en sakin şehri İsviçre’nin Luzern takımından sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Avusturyalı oyuncu Jakob Jantscher, son haftalarda ki formsuzluğu nedeniyle hocasının gözünden düştü.

Tecrübeli oyuncunun son haftalarda ilk 11’deki yerini Süleyman Koç’a bıraktığı ve oyuna daha çok hocası tarafından ikinci devrede alındığı gözlendi.

Bu futbolcunun transferi sonra kulüp Başkanı Metin Kalkavan;” Dünyanın en sakin, huzurlu şehri Luzerin’i bırakıp, gelmişse o oyuncu daha çok para kazanmayı tercih etmiştir” ifadesini kullanmıştı.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın