Petrucci, Yalçın'ın "Belinden" Su Aldı !..

 

Ferah;” Bu takım Düşmeyecek”

Çaykur Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah, Medipol Başakşehir maçında gösterdikleri mücadele ile neleri yapabileceklerini tüm futbol kamuoyunun gördüğünü belirterek;” Bu takım düşmeyecek” açıklaması yaptı.

Çaykur Rizespor takımı üzerine bu kadar hakem hatalarına rağmen kulüp olarak hakemler hakkında konuşmadıklarını bir kez daha belirten Ferah;” Bu takım bu mücadeleyi devam ettirsin, düşmeyecek. Bu kadar hatalara rağmen ne yazık ki biz hakemler hakkında konuşmak istemiyoruz. Ama zaten herkes her şeyi görüyor. Maalesef bu duruma geldik ama bu takım bu mücadele ile kesinlikle ligde kalacak. Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var, inşallah deplasmanda üç puan alacağız, bizim takım deplasman maçlarında çok daha iyi oyun oynuyor” dedi.

Adebayor’a Adım Attırmadı

 

 

Medipol Maşakşehir takımının en formda oyuncusu olan Adebayor’a maç boyunca havadan ve yerden adım attırmayan Yakoubi’nin performansı göz kamaştırdı.

Geçen hafta G.Saray takımına üç gol birden atan dünya yıldızı Togo’lu oyuncuyu çok iyi marke eden Rizespor’un Tunuslu savunma oyuncu maçın son saniyesi içinde hücuma çıkarak, Saadane’nin kazandırdığı penaltıda asisti yapan oyuncu olmuştu.

Petrucci, Yalçın’ı Bitirdi!..

 

 

Adanaspor maçında ısrarlı takibi ile Süper ligde ilk golüne kavuşan İtalyan orta saha oyuncusu Petrucci, Medipol Başakşehir karşılaşmasında da sahada basmadık yer bırakmadı.

Maçın ikinci devresinde Medipol Başakşehir ceza sahası içinde savunma oyuncusu Yalçın’ın belinden su alarak attığı çalım sonrası altı pasa çıkardığı top bir diğer savunma oyuncuları Caiçara tarafından filelerle buluşmuş, skoru 2 – 1’e taşımıştı.

Petrucci’den kötü bir çalım yiyen Yalçın Ayhan, Medipol Başakşehir forması altında çıktığı 100. Süper lig maçında daha sonra teknik direktörü Abdullah Avcı tarafından oyundan alınmıştı.

O Unvan Jantscher’in

Süper ligde tarihinde en çok maça çıkan Avusturyalı futbolcu Çaykur Rizesporlu Jakob Jantscher oldu.

Süper lig tarihinde bundan önce Trabzonspor forması altında 23 maça çıkan Marc Janko, yerini 24 maça çıkan hemşerisi Rizesporlu Jatscher’e bıraktı.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın