Geçen Sezon Trabzon Bu Sezon Rize' yi Biçtiler!

 

 

Rizespor’u Biçtiler!

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, hakemlerin geçen sezon Trabzonspor’u birçok maçta biçtiğini bu sezon ise Çaykur Rizespor’u biçmeye devam ettiklerini belirterek “ olacak gibi değil” diye konuştu.

Son oynadıkları Medipol Başakşehir maçından galip gelmek istediklerini söyleyen Karaman;” Maçın son bölümlerinde hakemin vermiş olduğu kararlar maça etki yapmasaydı ya biz yada onlar galip gelecekti. Rakip takım son bölümde tüm riskleri göze alıp, gol atma peşindeydi, bu fırsatı biz lehimize çok rahat çevirecektik” dedi.

Hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçına odaklandıklarını hatırlatan Hikmet Karaman;” Ligin bitimine 6 hafta kaldı. Bu maçları yenilmeden bitirmemiz gerekiyor, belki bir joker hakkımız olabilir” ifadesini kullandı.

 

Bülent Yıldırım Böyle Biçti!

Medipol Başakşehir maçında verdiği ve vermediği kararlarla Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman’ın çileden çıkaran hakem Bülent Yıldırım’ın bundan önce oynanan maçlarda yeşil – mavili takımı inceden inceye doğradığı biliniyor.

Penaltıyı Çalmadı birde alay etti!

Kayseri doğumlu FİFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım, en son Akhisar Belediye deplasman maçında ev sahibi takımın kalecisi Bora Kök’ün ceza sahası içinde Marwane Sadane’yi kramponları ile biçerken devam demiş ve Rizespor maç 0 – 0 ken yüzde yüz penaltısını vermemişti. Pozisyon sonrası Faslı oyuncu Saadane’nin ayağındaki krampon izini hakeme göstermesine ise “ Bu izler eski maçlardan kalma” diyerek birde alayda bulunmuştu.

Yine bu sezon oynanan Gaziantep deplasman maçında hakem Bülent Yıldırım, Rizesporlu defans oyuncusu Oboabona’yı haksız yere kırmızı kart göstererek takımı bir kişi eksik bırakmış, geçen sezon G.Saray deplasman maçında ise yaklaşık 40 metreden gelen ortayı ceza sahası içinde koluyla kontrol eden Carole’un pozisyonuna devam kararı vermişti.

 

Ender Hoca’nın Babaanne Acısı

 

 

Yeşil – mavili takımın teknik kadrosunda görev yapan Ender Alkan’ın 82 yaşında vefat eden Babaannesi dün İstanbul’da toprağa verildi.

Babaannesi Hafize Alkan için dün İstanbul’a giden yardımcı teknik direktör Ender Alkan bugün Rize’ye dönerek takımın akşam yapılan idmanına çıktı.

AJANS53/ SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    1000kartal

     26 Nisan 2017 17:54
         

    karaman dogru haklisin hakemler bizi bicti.peki sen ne yaptin sende bizi bitirdin,peki baskanina biraz dert yak bu hakemleri  bütün takim baskanlari yöneticileri ortaligi ayaga kaldirirken  her  zamnki gibi senin nafile baskanin disler disari görüntü verirsa olacagi budur.BIZIM ORDA FADIME HALA KÖYÜN USAKLARINA  AYNEN SÖYLE DERDI USAGIM EGER ADAM OLMASSANIZ HEM MALINIZI HEM DE KARINIZI ELINIZDEN ALIRLAR ONUN ICIN ADAM OLUN ADAM

Yorum Yapın