Rizespor'da Gözler TFF'de!..

 

 

Cankurtaran Oboabona!

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, sol bekte İsmael ve Özgür Çek’in yokluğunda Gaziantepspor maçında Oboabona’ya görev verirken, Nijeryalı oyuncu ortaya koyduğu futbol ile hocasının yüzünü kara çıkarmadı.

Gerçek Bir Joker!

Son dört sezon içinde defans bölgesinin her mevkiinde joker görevi gören Oboabona, Mehmet Özdilek döneminde ise orta sahada görev yapmıştı. Gaziantepspor maçı öncesi kırmızı kart cezalısı İsmael ve ameliyat olarak sezonu kapatan Özgür Çek’in yokluğunda sol bekte görev alan Oboabona, maç boyuncu iyi performans ortaya koydu.

Bu hafta Yerinde!

Haftaya Osmanlıspor maçı öncesi sarı kart cezalısı olan Robin Yalçın’ın yerine stoper bölgesinde forma giymesi beklenilen Oboabona’nın 31 mayıs 2017’de sözleşmesi sona eriyor.

10 Ay Sonra Forma Yüzü Gördü!

Yeşil – mavili takımın Iraklı Milli stoperi Ali Faez tam 10 ay üzerine süper ligde süre aldı.

Süper ligde Ağustos ayı içinde oynanan Konyaspor ve Karabükspor maçlarında hocası tarafından sahaya sürülen genç stoper Ali Faez, 10 ay üzerine Gaziantepspor maçının ikinci devresinde yeniden süper ligde oynama şansını yakaladı.

2 Hakemle Puanın Yarısı Geldi!

Yeşil – mavili takım bu sezon ligde 8 galibiyet alırken bu maçların beşini Serkan Çınar ve Yaşar Kemal Uğurlu’nun yönettiği maçlardan kazandı.

  1. hafta sonunda 30 puanı bulunan Çaykur Rizespor’da 30 puanın yarısı olan 15 puanı hakem Serkan Çınar ve Yaşar Kemal Uğurlu’nun düdük çaldıkları karşılaşmalar sonunda toplandığı gözlendi.

Bu sezon Rizespor’un kazandığı Gençlerbirliği, Adanaspor ve Bursaspor maçlarında Serkan Çınar düdük çalarken, Karabükspor ve son olarak Gaziantepspor galibiyetlerinde de Yaşar Kemal Uğurlu yeşil – mavili takımı uğurlu gelmişti.

İtandje Gittiği Yeri Yaktı!

Sezon öncesi Çaykur Rizespor’un sözleşmeli futbolcusu iken aşırı kiloları nedeniyle kampa alınmayan kaleci Itandje, ligin ilk devresini Gaziantepspor kalesini korumuş, ikinci devre ise Adanaspor ile anlaşmıştı.

Hattrick Yapabilir!

Süper ligin 32. Haftası sonunda eski Rizesporlu kaleci görev aldığı iki takımında küme düşmesine sebep olurken, eski takımı Rizespor’un ise durumu oldukça kritik.

Gözler TFF’de!

Süper ligin 33. Haftasında oynanacak olan Osmanlıspor – Çaykur Rizespor ve Bursaspor – Gençlerbirliği maçında gözler TFF’ye çevrildi.

Daha önce açıklanan fikstür programına göre yeşil – mavili takım Cuma akşamı Ankara’da oynayacağı maç sonu cumartesi günü Bursaspor – Gençlerbirliği karşılaşması oynanacaktı.

İki takım arasında bulunan beş puan fark nedeniyle TFF’nin Osmanlıspor – Çaykur Rizespor / Bursaspor – Gençlerbirliği maçlarını aynı gün aynı saatte başlatması bekleniliyor.

Yeşil – mavili yönetim bu konu hakkında federasyona bugün bir dilekçe sunacağı öğrenildi.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın