Kalkavan, Bakan’la Görüştü

Kalkavan, Bakan’la Görüştü

Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Metin Kalkavan, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın Gençlik ve Spor Bakanı olması ardından kendisini arayarak bir görüşme yaparak, Bakan oluşu nedeniyle tebrik ettiği öğrenildi.

 

 

 

ÇAYKUR RİZESPOR YÖNETİMİNDEN YENİ BAKANA TEBRİK

Yeni kabinede Gençlik ve Spor Bakanı olan Rize Milletvekili hemşerimiz Osman Aşkın Bak’ı tebrik ediyoruz.

Yıllardır spor camiasının içerisinde olan Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın, bugün açıklanan bakanlar kurulunda Gençlik ve Spor Bakanı oluşunu sevinçle ve gurula karşılıyoruz.  

Yönetim kurulu üyemiz ve basın sözcümüz Aykut Ferah, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kulüp başkanımız Metin Kalkavan yeni Bakan Osman Aşkın Bak’ı telefon ile arayarak tebrik etti. Bende bakanımız ile bizzat görüşerek kendisine memnuniyetlerimizi ileterek başarı dileklerinde bulundum. Aynı zamanda Rize’nin Pazar ilçesinden hemşerim olan bakanımız Osman Aşkın Bak’ın yeni görevinde üstün başarılar göstereceğine inancımız tamdır. Türk spor camiasına hayırlı olsun”


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Alaattin

     20 Temmuz 2017 11:59
         

    sayın bakandan futbolda şikecilere gereğinin yapılmasını ve temiz futbol istiyoruz.

  2. 0 0
    {usertitle}

    birinsan

     21 Temmuz 2017 23:35
         

    sn bak seni hükümetinin istemesiyle bu göreve getirildin .peki soruyorum  caykur rizesporun sahibi olan rizeli  acaba bu kalkavani istiyormuki  kominizm sistemi gibi yillarca bu makami isgal etmis durumda  artik bu ise bir el atacagina pek ihtimal vermemekle bereaber yinede belki diyoruz.artik bu yönetimi rizenin basindan def edin rizeli huzura kavussun

Yorum Yapın