Yönetim Yine Yalnız Bıraktı!

 

 

Yönetimden Çocuklar Jest!

Çaykur Rizespor yönetimi yeni sezonda 12 yaş altı çocuklara mevcut kombine fiyatları üzerinden yüzde 50 indirim yapma kararı aldı.

TFF 1.ligde dolu tribünler altında oynamak isteyen yeşil – mavili takım buna göre açıklanan kombine fiyatlarına bir indirim daha yaparak 12 yaş altı çocuklar için yüzde 50 indirime gittiği öğrenildi.

Öte yandan yeni sezon kombine kartların bugüne kadar sadece 100 adet satıldığı bilgisine ulaşıldı.

Yönetim Yine Yalnız Bıraktı!

Çaykur Rizespor’un Avusturya kampına bugüne kadar tek bir yönetici gitmedi.

Geçen sezonda sezon öncesi hazırlık kampını nu ülkede yapan ve kamp boyunca hiçbir yöneticinin gitmediği Avusturya’ya bu sezonda gidilmediği öğrenildi.

Öte yandan Perşembe günü sona erecek olan Avusturya kampının 2 veya 3 gün daha uzatılması söz konusu olduğu seslendirildi.

Gurbetçilerden destek

Yönetimin ilgi göstermediği Avusturya kampına Rizeli gurbetçiler idman ve oynanan hazırlık maçlarına büyük ilgi gösterdi.

Takımlarına destek olan yeşil – mavili taraftarlar, idman arasında teknik direktör Hikmet Karaman ile sohbet ederek, yen sezonda takım hakkında bilgi aldıkları ve futbolculara moral verdikleri öğrenildi.

Kur Farkı Zarar Ettirdi

Geçen sezon yaşanan kur farkı nedeniyle yeşil – mavili takım büyük zarara uğradı.

Mali disiplini ön planda tutan Çaykur Rizespor yönetimi geçen sezon içinde birçok oyuncusu ve teknik kadrosu ile döviz üzerinden anlaşma yapmıştı.

Kur farkının artması sebebiyle yeşil – mavili takım yaklaşık 10 milyon lira açık verdiği öğrenildi.

Kampta Kemik Sesleri

Çaykur Rizespor Avusturya kampı neşe içinde geçerken, yapılan çalışmalarda kemik sesleri duyuldu.

Yeşil – mavili takımın yeni sezonda oluşturacağı kadro içinde yer alabilmek için tüm futbolcuların büyük efor sergilediği antrenmanlarda adeta kemik sesleri geliyor.

Teknik direktör Hikmet Karaman’ın kafasında oluşturacağı isimler arasında yer almak için tüm oyuncuların yoğun çaba sarf ederken, formayı kapabilmek için savaş verdileri gözlendi. Öte yandan Avusturya kampı boyunca yapılan ağır idmanlarda hiçbir oyuncunun sakatlık yaşamaması teknik kadroyu oldukça memnun ettiği gözlendi.

Özgür mü? Mehmet mi?

Çaykur Rizespor’un sol kanadında Özgür ve Mehmet arasında tatlı bir rekabet var.

Avusturya kampı boyunca iki solak oyuncunun birbirinden ayrılmadığı gözlenirken, bu durumun lig maçlarında kim formayı kapacak sorusunu beraberine getirdi.

Geçen sezon süper ligde Çaykur Rizespor forması altında kariyerinin zirvesini yaparak 6 asist 2 gol yaparak takımına büyük katkı veren Özgür Çek ile Konyaspor forması altında 4 yıl süper lig macerası yaşayan deneyimli sol bek Mehmet Uslu bu sezon yeşil – mavili takımın en büyük silahlarından biri olacak.

Teknik direktörü Hikmet Karaman’ın ideal 11’inde sol bekte görev alması beklenilen yeni transfer Mehmet Uslu şimdilik bu yarışta bir adım önde gözükse de, takım içinde ayağı en temiz futbolculardan biri olan özgür Çek’in sol önde veya 10 numara pozisyonunda da görev alabileceği dillendirildi.

ajans53 / spor merkezi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın