Rizespor'un Bayram Çikolatası Yola Çıktı!

 

 

Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Kemal Yardımcı, transferi düşünülen Brezilyalı 10 numara Lıncoln için “ Bayramda Çikolatamız Gelecek” dedi.

Teknik direktör Hikmet Karaman’ın izleyip beğendiği ve transferi için Başkan’a alınsın raporu verdiği Brezilyalı oyuncu Lıncoln’un transferinin bayram öncesi büyük ölçüde sonlandıracakları müjdesini veren Başkan Yardımcı;” Bu transfer için kulüp içinde yetki verdiğim bir isim bugün Brezilya’ya gitti. Büyük olasılıkla bu transferi sonlandıracağız ve kurban bayramı öncesi çikolatamız gelecek. Genç oyuncu ile başta kiralık olmak üzere 1+1 satın alma veya şartlar uygun olması halinde bonservisi ile satın almak istiyoruz. En kötü şartlarda kiralık bu oyuncuyu alacağız. Diğer transferde ismi geçen Yiğithan ve Halil İbrahim konusunda da olumlu gelişmeler var. Hocamız  istediği üç ismi de kadroya katmak istiyoruz. Bayram öncesi bu transferleri sonlandırmak istiyoruz” dedi.

10 Numara Olsa Fark Olurdu!

Son oynanan BB Erzurumspor maçında alınan galibiyetten dolayı teknik kadro ve futbolcularına teşekkür eden Başkan Kemal Yardımcı, “ Bir teşekkürde taraftara, çok coşkuluydular. Bu maçta 11 kişi hırs, istek ve rakibi ısırarak bu maçı aldık ama açık farka gidecek maç berabere de bitebilirdi. Bu maçta iyi bir 10 numara olsa maç farka giderdi. Bu ligde şaka yok, nereden şamar yersin belli olmaz. Bizim hiçbir rakibi ayırmadan, saygı duyarak ciddiye alacağız. Gittiğimiz yol belli, sezon sonu şampiyonluk. Bu ligde deplasman iç saha farkı yok. Bazı maçlar deplasmanda çok daha rahat olacak. Bazen iç saha maçında zorlanacağız. Teknik karo ve futbolcular bu işin ciddiyetinde. Hedefe emin adımlarla yürümek istiyoruz. İlk 3 haftada ideal takımı kuramadık, üç ismi kadromuza katarsak ideal kadroyu buluruz. Bunun yanında gönderilmesi düşünülen Jansther  ve Matic Fink kulüp aramaya devam ediyor. Bir diğer Iraklı oyuncu Ali Faez ile kesin olarak yollar ayrıldı” ifadesini kullandı.

Yönetime Girmek İsteyen Çok da!...

Kulübün mevcut borcu üzerine yeni borç koymayacaklarını vurgulayan Yardımcı;” Kulübü riske etmeyeceğiz. 3 oyuncu alacağız 3 oyuncu göndereceğiz. Dolayısıyla kulübü yeniden borçlandırma yapmayacağız. 17 Eylül’de yapılacak olan kongrede kafamda şekillen bir liste yok. İstanbul kanadından gelecek ve çok istekli isimler var. Onlar yönetime girecekse bu kulübe maddi katkı sağlamaları gerekiyor. Yani Rize dışından gelecek olursa parası olacak. Diğer isimler ise Rize içinden olacak ve bu takıma 24 saat mesai harcayacak olan kişiler olacak.  Yönetime girmek isteyen kişilerden çok talep var. Bunların arasında çalışacak hizmet verecek isimler yönetime girecek. Sorumluluk almayacak isimler yönetime girmesine olumlu bakmıyorum” dedi.

Trabzon’u Suçlayamayız!

Eski Kweuke’yi özlediğini ifade eden Yardımcı;” Kaptana ihtiyacımız var. İyi bir Kweuke bize lazım. Bu futbol dünyası kulübün menfaati doğrultusunda gelen tekliflere bakarız ama öyle bir durum yok. Kweuke’de kendi performansını görüyor. Piyasasını düşürmek istemez. Çok iyi bir insan ve Rize’yi de benimsemiş. Bu futbolcumuza yanlış yapma şansımız yok. İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir Kweuke yeniden göreceğiz. Rize’de 10 sene bir futbolcu top oynamaz. Yeri geldiği zaman futbolcu satmamız gerekiyor. Topçuyu geliştireceğiz, parlatacağız ve yeri geldiğinde satıp para kazanacağız. Bana Trabzon’la ilgili soru sormayın. Biz ayrı liglerin takımıyız. Süper lige çıktık mı konuşalım. Biz Trabzon’u suçlayamayız. Rizespor düştüyse kendi beceremedi düştü, çıkarsa da kendi becerdi çıktı. Bize yakışan süper lige çıkmaktır. Komşumuz Trabzon ile birçok ortak yanımız var. Son maçı yeniden kaşımaya gerek yok. Ben dereyi görmeden paçayı sıvayacak bir insan değilim. Yanlış sözler insanları kırar, üzer. Dikkatli olmak lazım. Her maç sonu Faruk Özak arar beni, tebrik eder” cümlesini kullandı.

AJANS53 ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın