ERDOĞAN ARICA, BÜNYAMİN GEZER, MEHMET ŞEN ! BUNLAR SİZE BİR ŞEY HATIRLATTI MI ?

 

RİZESPOR , İSTANBUL’DA GALİBİYETE HASRET!

Yeşil-mavililer İstanbul deplasmanında en son bu hafta karşılaşacağı Kasımpaşa’yı mağlup etmişti.

2007-08 sezonunu sonunda Rizespor ve Kasımpaşa takımlarının birlikte küme düşerken, Atmaca, İstanbul deplasmanından son galibiyetini 13 Nisan 2008 günü oynanan maçta almıştı.

O MAÇTAN SONRA KİM NEREDE?


Rizespor’un en son İstanbul deplasmanından üç puan ile döndüğü maçta tek gölü atan Mehmet Şen, şimdileri Aydınspor 1923 takımının formasını giyiyor. O maçta Ç.Rizespor teknik direktörü olan Erdoğan Arıca vefat edeli 2 sene oldu. Maçın hakemi Bünyamin Gezer, şimdileri televizyonda yorumculuk yapıyor. Ev sahibi Kasımpaşa takımının teknik direktörü Uğur Tütüneker, yıllar sonra Ç.Rizespor’da da görev aldı.

 
5 BERABERLİK 1 YENİLGİ

Son İstanbul galibiyetinden sonra beş yıl bir alt ligde mücadele eden ve geçen sene Süper lige yükselen Ç.Rizespor, o maçtan sonra çıktığı 6 İstanbul deplasman maçından sadece bir mağlubiyet, 5 beraberlik aldı. Geçen sene İstanbul’da oynadığı G.Saray, Beşiktaş, F.Bahçe ve Kasımpaşa maçlarından yenilgi yüzü görmeyen yeşil-mavili takım bu sene Beşiktaş ile berabere kalırken, F.Bahçe takımına Kadıköy’de 2-1 mağlup olmuştu.


ÜST ÜSTE 3 İSTANBUL TAKIMIYLA KARŞILAŞACAK

Ç.Rizespor fikstür gereği peş peşe üç İstanbul takımları ile karşı karşıya geldi. İlk İki maçında F.Bahçe ve evinde Başahşehir takımları ile karşı karşıya gelen ve bu iki maçtan puan alamayan Atmaca, bu kez Kasımpaşa ile Recep Tayyip Erdoğan stadında kozlarını paylaşırken, geçen sene İstanbul’da oynanan ve 1-1 biten maçtan sonra yeşil-mavili takım Elazığ’tan gelen Beşiktaş galibiyeti sonrası resmen ligde kalmıştı.

HABER: SELİM DENİZALP


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mapavrili

     25 Kasım 2014 15:59
         

    beyler rize diye bir takimdan bahsetmek cahilligin daniskasidir takim elbette koc lar gibi ayakta sadece isim ama bu ismi yönetim elinden gelen kötülügü yapiyor takim para ihale araci olarak kullaniliyor bir arastirin bu takimin basinda olan bu kisiler ne kadar milyarlik ihale almistir .kackar tv de sinan efendi rizenin borcu varmis idi baskan para toplamis borcu ödemis mis .sinan efendi sen kendi isinde bunu kac ay calistirisin dogru konus .aldigi ihaleyi bir aciklamanizi isterim rizem atlama tahtasi haline geldi 

  2. 0 0
    {usertitle}

    aslan

     25 Kasım 2014 17:12
         

    takım kümeye gidiyor bu nasıl haber? 

  3. 0 0
    {usertitle}

    Sinyor

     26 Kasım 2014 00:08
         

    18 Şubat 2012 Kasımpaşa-1 Rizespor-2 goller jallow ve cumhur ??? Editör: Bahse geçen haber süper ligi kapsıyor. PTT 1.ligde tabi ki İstanbul galibiyetleri var; Güngören, Kartal ve sizinde yazdığınız gibi Kasımpaşa...
  4. 0 0
    {usertitle}

    mimar sinan

     28 Kasım 2014 17:05
         

    Alıntı: mapavrili
    eyler rize diye bir takimdan bahsetmek cahilligin daniskasidir takim elbette koc lar gibi ayakta sadece isim ama bu ismi yönetim elinden gelen kötülügü yapiyor takim para ihale araci olarak kullaniliyor bir arastirin bu takimin basinda olan bu kisiler ne kadar milyarlik ihale almistir .kackar tv de sinan efendi rizenin borcu varmis idi baskan para toplamis borcu ödemis mis .sinan efendi sen kendi isinde bunu kac ay calistirisin dogru konus .aldigi ihaleyi bir aciklamanizi isterim rizem atlama tahtasi haline geldi 

    yaa güzel kardeşim bu işin sinan la ne işi var.kaldıki rizesporda hizmet eden insanların gözlerine perde çekmişler.perdeyi çekenlerde rizedeki zavallı birkaç insan.asıl kötülüğü yapan yıllarca yönetenleri uyutan rizedeki zavallılar.



    Alıntı: aslan
    takım kümeye gidiyor bu nasıl haber? 

    selim bey yazarsa güzel yazar.helal sana deniz bey kardeşim.kalemine sağlık.ayrıca şu alt yapının durumunada bir el atsan.

Yorum Yapın