Rizespor'da Borç Karmaşası !..

Çaykur Rizespor'un borçu eski Başkan Metin Kalkavan'ın açıkladığı 37 Milyon mu? Yoksa yeni Başkan seçilen Hasan Kemal Yardımcı'nın açıkladığı 55 Milyon mu?..

 

Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, önceki gün yapılan kulübün olağanüstü kongresinde oluşan havanın keşke çok daha pratik ve sıcak geçmesini beklediğini ancak o havanın oluşmadığını dile getirdi.

 

 

Yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mehmet Cengiz tesislerinde basınla buluşan Başkan Yardımcı, geçen ay görev değişimi olduğunu ve eski Başkan’a çok kibarca teşekkür ederek yola koyulduklarını hatırlatarak;” Kongrede karşımıza öyle bir tablo çıktı kı, sanki borçlar, eksik, fazla bende ne yapacağımı şaşırdım. Bir yandan da kongre havası tarafımdan gerilmesi ve cevap konuşulmaması için kısa kesmek gerekiyordu. Biz samimi bir görev dağlımı yaptık. Hesap kitap konusunda ben mi yanlışım? Şirketlerde devamlılık esastır. Biz bir bir adamıyız, bir bir akrabasıyız. Birde bizim çalıştığımız bir hoca hakkında Metin başkan kongrede soru kabul etti. Ben bunu şık karşılamadım ve müdahale ettim. Bu tartışmalara hiç gerek yok. Keşke bunları biz kendi aramızda konuşsaydık. Bu kadar soru ve cevap biraz fazla kaçtı, bu işleri kendi aramızda çözerdik. Ben çok üzüldüm. Geldiğim gün Metin Başkan’a teşekkür ettim. Bu bir şirket, çağırırsın uluslararası denetleme kurulunu hesap kitap ortaya çıkar, şimdi biz buna mı gidelim? Bizim bu sezon masrafımız süper lig masrafı, gelir TFF 1. Lig geliri. Metin Başkan bir şey daha söylemişti; Bu takım bu sezon açık ara şampiyon. Onu dedi 3 saat sonra dört yedik. Şimdi bu hangi kitaba sığar. Nazar mı oldu, göz mü oldu, kendi kendimizi mi yedik, bilmiyorum. Takım şimdi girdi türbülansa ne yapacağız? Bu işler daha kibar, Rizeliye yakışır bitirilmeliydi. Bizde çok daha huzurlu çalışırdık. Bende gözüken borç 55 milyon lira. Metin Başkan’ın kürsüde açıkladığı borç ise 37 milyon. Hesap, kitap ortada. Bu hafta para ödeyeceğiz. Lincoln, H.İbrahim ve Milosevic transferinde para ödeyeceğiz. Gönderdiğimiz adamlar var, onlarda da tasarruf edeceğiz. Bu işin en basit yolu uluslararası bağımsız denetleme kurulunu çağırırız, hesaplar ortaya çıkar” ifadesini kullandı.

 

 

Yeni yönetime o girmiş, bu çıkmış konuşmaları oluyor.  Bizim Başkan vekillerimizi seçme hakkımız yok mu? Diyen Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı sözlerine şöyle devam etti;

Provokasyon Kokuyor!

“ Başkan vekillerimizi seçtik ve Halim Mete bizim yanımıza büyük olarak, üye olarak kalsa idi kötü mü olurdu? Gidip te bunu anlatması uygun olmadı. Bana sorulsaydı bu soru ;” Ben yoktum derdim, bu soruyu bana sormayın derdim” olur, biter di. Şimdi vatandaş “Halim Mete’yi almadın, ona görev vermedin” be kardeşim Hasan Kartal’ın Ali Saruhan’ın Mehmet Erdoğan’ın eksiği ne. Bu şekilde beyanlar bizi üzüyor. Keşke Halim Mete bir abi olarak, üye olarak kalsaydı. Halim Mete’nin bir kabahati var demiyorum. Kabahati olan alınsın, o ayrı bir konu da provokasyon kokuyor sanki. Oradan bir balıkçı almışım, Ankara’dan bir yönetici almışım, alırım, hakkım değil mi. Bizim göreve geliş sebebimiz belli. Bizde Rizeliyiz, bizden iyi Rizeli yok. Bu iş provokasyon kokuyorsa, bizim işimizi karıştırıyor. Bu yaptığım sitem değil, bir tespit, yanlışım varsa düzeltin."

 

Bu Yenilgi Ağır Oldu!

 

Bu ligde nerde şamar yiyileceği belli olmaz diyen Başkan Yardımcı; Bu lig süper ligden çok daha sert. Biz şampiyonuz demekle bu iş bitmiyor. 4 – 1 lik Ankaragücü maçı biraz ağır oldu ne yapalım sineye çekeceğiz. Ben sahada takımı tanıyamadım. Tespitleri doğru yapmak gerekiyor, şimdi önümüzde oynanacak olan üç maçtan alınacak olan puanlar sonrası bizde anları affederiz. Özellikle iki deplasman maçından ben şahsen çok ümitliyim. O puanlar alınmazsa bu yara bize çok ağır gelir ve unutmam. Bunun dışında taraftara çok teşekkür ediyorum. Sahada ağır bir yenilgi alan takımı maç sonu tribünlere çağırdılar, bu beni çok mutlu etti, demek ki taraftar bize inanıyor. Teknik kadro ile konuştum onlarda çok üzgün. Futbolcu arkadaşlarının ufak tefek kulak çekilme durumu var, mazeret kabul etmiyorum. Takım mücadele etmedi, topa koşmadı, rakibi bastırma dı. Bu maçı kaza olarak görüyoruz. 4’de 4 yapan bir maçta dört gol yiyebilir. Böyle bir lüksümüz var ama bir daha olursa hesap sorulur. Bizim hedefimiz belli, pahalı bir takımız ve süper lige çıkmak zorundayız.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    birinsan

     19 Eylül 2017 18:58
         

    sn baskan yenilsekde düsseKte seninleyiz biz düsmeyi de bagrimiza basariz ama düsmanlari bagrimiza basmayiz.ALLAH razi olsun senden seni gördümmü sanki rizemi görüyorum .rizemiz dede topragi baba topragidir  Basinin arkasinda tilkilerle bu mübarek  bir tek kilise tasi olmayan rizeme hainlik edeni rabbime havele ediyorum  bu VILAYET ÖYLE KÜCÜK INSANCIKLARIN BAKTIKLARI DEGILDIR BEYLER YEMEN HARBININ BILANCOSUNA  BIR BAKIN EN FAZLA ASKER BU TOPRAKLARDAN GITMISITR   ONUN ICIN BU YURT ÖYLE KARGALARIN KANATLARINA  SALLANACAK VILAYET DEGILDIR  HER KES AKLINI BASINA ALMALIDIR    SN BASKANIM  RIZELI SENINLEDIR SORDUGUM ;DUYDUKLARIM ;GÖRDÜGÜM KADARIYLE  RIZELI DUASI SENINLEDIR  KÖTÜ GÜNDE IYI GÜNDE SENINLEYIZ  ALLAH IM UZUN ÖMÜRLER SAGLIKLI ÖMÜRLER VERSIN SANA SAYGILARIMLA

Yorum Yapın