Dersten 1 Puan Çıktı!

 

 

Dersten 1 Puan Çıktı!

Çaykur Rizespor, deplasmanda oynadığı ve 4 – 3 kazandığı Altınordu maçı sonrası “ders aldık” açıklaması yapmıştı.

Altınordu takımının bir kişi eksik oynamasına rağmen üç gol bularak maçı bırakmamasına dikkat çeken teknik direktör Hikmet Karaman ve başkan Hasan Kemal Yardımcı, bu maçın bize büyük ders verdiğini dile getirerek, ders aldıklarını ifade etmiştiler.

O maçtan sonra ders alarak çıktıkları MKE Ankaragücü, Balıkesir Baltok ve Elazığspor maçlarından bir puan çıkaran yeşil – mavili takımda gözler kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ’ya çevrildi.

Dün yapılması planlanan yönetim kurulu toplantısı yarına ertelenirken, teknik direktör Hikmet Karaman’ın bu akşam başkan ile yapacağı toplantı sonrası önemli kararların alınacağı öğrenildi.

Fırsat Tepiyorlar!

Çaykur Rizespor ligin son iki haftasında ününe gelen fırsatları bir bir tepmeye devam ediyor.

Önceki hafta Balıkesir Baltok maçını kazanması halinde liderlik koltuğuna oturacak olan yeşil – mavili takım bu maçtan son dakika golü ile bir puanı kurtarmıştı.

Çaykur Rizespor bu hafta Elazığspor deplasman maçı öncesi Giresunspor ile Ümraniyespor’un berabere kalması ardından bir kez daha liderlik fırsatı eline geçirmişti.

Yeşil – mavili takım Elazığspor’u mağlup etmesi halinde liderlik koltuğuna çıkma şansını maç sonu aldığı 3 – 1 lik yenilgi ile kaybetmiş oldu.

Lincoln Aşısı Tutmuyor!

Çaykur Rizespor’un büyük uğraşlar sonrası transfer ettiği Brezilyalı Lincoln’un ortaya koyduğu futbol tatmin etmiyor.

Teknik direktörü Hikmet Karaman’ın yetenekli oyuncuyu hiçbir maçta ilk 11’de görev yazmazken, Brezilyalı 10 numaranın ikinci devrenin sonlarına göre süre aldığı ve kalan dakikalarda takımına katkı sağlayamadığı gözlendi.

Para Var Saadet Yok!

 

 

Yeşil – mavili takımda ödemeler günü gününe yatırılırken, son üç haftada alınan başarısız sonuçlar “ para var, saadet yok” eleştirisini ortaya çıkardı.

Kulüp Başkanı Hasan kemal Yardımcı’nın bin bir güçlükle kulübe kazandırdığı sponsorluk anlaşmaları sonrası geçen ay toplamda 25 milyon lira teknik kadro ve futbolculara ödeme yapılmış, Elazığspor maçı öncesi ise ekstra 5 Milyon lira daha futbolcuların hesabına yatırılmıştı.

Kulüpten alına bilgiye göre futbolculara bir kuruş borcu olmayan Çaykur Rizespor’da ödeme sıkıntısı yaşayan MKE Ankaragücü, Balıkesir ve son olarak Elazığspor takımlarına karşı alına bir puan Başkan ve yönetimi hayal kırıklığına uğrattı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    birinsan

     5 Ekim 2017 00:52
         

    karaman efendi lincon da lincon kudurdun  aldirdin  sagolsun baskanimiz bin bir güclükle ugrasiyor ama ya sen aldigin adamlar hepside bmc cikti artik yeter birak yakamizi  seninle olmuyor görünen göz kilavuz istemez  git eski baskanin sana bir torpil yapar seninle 10 senelik kendi islerinde protokol yapar secen sene bizden ayda 57 bin euro para aliyordun o sana dahada fazla verir

Yorum Yapın