Hikmet Karaman Bıraktı !!!!..

Karaman Bıraktı Hamzaoğlu Geliyor!

 

 

Çaykur Rizespor’da yaklaşık üç yıldan beri teknik direktörlük görevini yürüten Hikmet Karaman bugün görevini bırakırken, yeşil – mavili takımda gündem Hamza Hamzaoğlu olduğu öğrenildi.

Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı başkanlığında Çaykur Rizespor’un tarihinin en uzun toplantısını yaparak önemli kararlar aldı. Yaklaşık altı saat süren toplantıda teknik direktör Hikmet Karaman ile yolların karşılıklı sulh halinde ayrılmasına karar verilirken, deneyimli teknik adam Rizespor kulübünden tazminat almayacağı öğrenildi.

Hikmet Karaman ve yardımcılarının bırakması ardından yönetimin teknik direktörlük tercihinn Hamza Hamzaoğlu veya Ibrahim Üzülmez den birinin olacağı öğrenildi. 

Öte yandan cumartesi günü oynanması planlanan G.Saray hazırlık maçının da yaşanan teknik direktörlük değişikliği nedeniyle oynanmama ihtimali olduğu bilgisine ulaşılırken, yeşil – mavili takımın yeni teknik direktörü belli olana kadar takımı altyapı hocalarının çalıştıracağı öğrenildi.

Öte yandan Çaykur Rizespor yönetimi altyapıdan sorumlu yöneticileri belirledi. Buna göre altyapıdan sorumlu olan yöneticiler Serkan Karavin, Habip Agun ve Sadullah Köse olarak açıklandı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Kadir memişoğlu

     5 Ekim 2017 18:31
         

    Guzel yazı kalemıne saglık

  2. 0 0
    {usertitle}

    BIRINSAN

     5 Ekim 2017 19:42
         

    HELE SÜKÜR  IKILI GITTI BASIMIZDAN  ARTIK YENILSEKTE GAM YEMEM SIMDEN SONRA

  3. 0 0
    {usertitle}

    mehmet

     5 Ekim 2017 20:56
         

    Sevgili başkanım bu sene gelecek yıllar rahat etmemiz için Hamza Hamzaoğlu doğru karar 3 yıldır hep son sırada gezdik bunu kimse anlamadı artık rizeliler rahat etsin sizde ne olur başkanım.

Yorum Yapın