İbo, Zaman İstedi!

Üzülmez 3 Hafta İstedi!

 

 

Çaykur Rizespor’un yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez, istikralı bir kadroyu oluşturma adına 2 – 3 haftaya ihtiyacımız var dedi.

Samsunspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden yeşil – mavili takımda teknik direktör İbrahim Üzülmez kadro istikrarını yakalama adına üç haftaya ihtiyaç duyduklarının altını çizerek;” Samsunspor maçında kafamızda netleşen oyuncular var, netleştirmeye çalıştığımız oyuncular var, tabi bu süre içinde antrenman performanslarına baktığımız futbolcular ’da var, dolayısıyla en sağlıklı kadroyu çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Futbolda beklenti her zaman iyidir ama istikrarlı bir kadroya sahip olmak için her maçta 5 -6 oyuncunun çıkıp, girmesi istikrar adına sıkıntı yaratır, önemli olan burada istikrarlı bir kadroyu oluşturmak ve bu kadroyu oluşturmak içinde her zaman olduğu gibi altını çizerek söylüyorum 2 – 3 haftaya ihtiyacımız var” ifadesini kullandı.

İyi Başlayıp, İyi Bitirmek İstiyoruz

Her maçta kaybetsekte, kazansak ta saha içinde coşkulu bir futbol ortaya koymak istediklerini dile getiren genç teknik adam Üzülmez;” Mücadele etmek çok önemli. Düşüncemiz, isteğimiz, arzumuz sezona iyi başlamak. Biz her maçta coşkulu oynamak zorundayız, bu camianın beklentisini biliyoruz. Süper lig hedefi olan bu camiaya Samsunspor maçı ile güzel bir start yapmak istiyoruz. Bu ligde iyi başlayacağız, iyi bitireceğiz. En önemlisi bu ligi iyi bitirmek önemli” dedi.

Takım Olarak Çok Gol Yiyoruz!

İlk 7 hafta içinde çok gol yiyen bir takım görüntüsü verdiklerini belirten Üzülmez;” Bu sadece defans oyuncuları alıp ta ön plana çıkarmakla olmuyor. Takım olarak çok gol yiyoruz. Oyun içinde zaman zaman kopukluklar yaşıyoruz. Sakat ve geç gelen oyunculardan dolayı defansif anlamada kurgu tam olarak oluşmadı. Futbolda iki ana temel vardır. Top sizdeyken evet oynamaya çalışan bir takımız. Süleyman, Oğulcan, Samu, Lıncoln, Brıght ve Leo ile ofansif anlamda oynamaya çalışan bir takımız. Diğer yandan top rakipteyken oynamaya çalışmamızda çok önemli. Çünkü futbolda sadece top sizdeyken oynamak yetmiyor, top rakipteyken de oynamanız çok önemli. Bizim ilk önce top rakipteyken defansif anlamda oyunumuzu geliştirmek zorundayız, bunu yaparsak çok daha iyi oluruz. Tam olarak oyuncuları tanımam anlamında 2 – 3 haftaya ihtiyacım var” cümlesini kullandı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın