Rize Bu Filmi Görmüştü

Rize Bu Filmi Görmüştü

 

 

Çaykur Rizespor bu sezon TFF 1.ligde yaşadığı filmi tam 17 sene önce görmüştü.

2002 – 03 yılında süper ligden bir alt lige düşen ve o sezon kadrosunu bozmayarak Serkan, Kürşat, Koray, Tetteh, Yunus, Okan ve Ünal gibi birçok tecrübeli oyuncusu ile yeniden süper lige çıkmak için yola koyulan yeşil – mavili takım dönemin teknik direktörü Fuat Yaman ile lige fırtına gibi başlamış ve aynı bu sezonda olduğu gibi ligde 4’de 4 yaparak zirveye oturmuştu.

O sezon ligin beşinci haftasında bu sezon olduğu gibi ilk mağlubiyetini alan Çaykur Rizespor sonraki haftalarda hızlı bir düşüşe girerek teknik direktörlük değişikliğine gitmiş ve göreve Hikmet Karaman’ı getirmişti. Ligin 10 haftasında 18 puan toplayan yeşil – mavili ekip bu sezon da ligin 10 haftasında aynı puanı toplarken yine teknik adam değişikliğine giderek bu kez Hikmet Karaman’ın yerine İbrahim Üzülmez’e görev verilmişti.

Çaykur Rizespor 2002 – 03 sezonunda yaşadığı senaryo tam 17 sezon sonra yeniden filme girerken, taraftarlar o sezon sonu yaşanan şampiyonluk sevincinin de bu sezon sonunda yaşanması dileğinde bulunuyorlar.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın