Rize’nin 8’inci Harikası!

Rize’nin 8’inci Harikası!

 

 

Çaykur Rizespor’un bu sezon Brezilya 2. Lig takımlarından Guarani’den transfer ettiği Paraguaylı forvet oyuncusu Samudio ligde 8’inci golüne İstanbulspor karşısında kavuştu.

Aşırtmaya Devam..

Takım arkadaşı Recep Niyaz’dan aldığı pası güzel bir aşırtma vuruşla filelere bırakan Paraguaylı oyuncunun bir diğer aşırtma vuruşu ile attığı gol ise Altınordu deplasman maçında bulunuyor.

 

 

Bu maç öncesi ülkesi Paraguay’dan gelen babasının moral ile maça çıkan Samudio, maç içinde müthiş bir efor sarf ederken, tribünde bulunan Baba Samudio ve yeşil – mavili taraftarlardan büyük alkış aldığı gözlendi.

Kweuke Beklentinin Altında Kaldı!

Çaykur Rizespor’un takım kaptanı Kweuke, ligde üç golde kalırken, forma şansı bulduğu İstanbulspor maçında beklentinin altında kaldığı gözlendi.

Hafta içi takımla ayrı çalışan deneyimli golcü İstanbulspor maçında ilk 11’de hocası tarafından görevlendirilirken saha da kaldığı süre içinde fazla bir varlık gösteremedi.

Eski gücünden oldukça uzak olan Kamerunlu forvet oyuncusu için teknik direktörü İbrahim Üzülmez, “ Bu maçta fazla etkili olamadı ama ilerleyen haftalarda kaptan bize maç ve maçlar kazandıracak” dedi.

Lincoln’u Kazanacağız

Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, kulüp tarihinde önemli transferlerin içinde yer alan Brezilyalı oyuncu Lincoln’un iyi niyetli olduğunu ve ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacağını belirterek;” Lincoln’u Kazanacağız” açıklamasında bulundu.

10 numara pozisyonunda oynayan oyuncuların saha içinde yapması gerekenler var diyen Üzülmez;” Benim 10 numaram orta sahada görev yapan Petrucci ve Saadane’den alacağı toplarla hücumda yer alan arkadaşlara servis yapması gerekiyor. Bizim lincoln’den  bir beklentimiz var, oyun içinde çok fazla istedi ama çok fazla koşmasından kendisi de olumlu anlamda işler yapamıyor. Ben kendisine de söylediğim “ bu kadar koşmaya gerek yok, bazen kendini dinlendirmen gerekiyor. Bazı pozisyonlarda kendini dinlendirdiğin zaman topu aldığın an etkili bir şekilde rakibin hücum bölgesinde çok daha yararlı olursun” dedim. Lincoln’un oyun tecrübesi anlamında biraz eksikliği de var. İyi niyetli, gayretli ve antrenmanlarda çalışıyor. Takım adına çok önemli bir transfer, ilerleyen haftalarda onu da kazanacağız” ifadesini kullandı.

Sorumluk alan oyuncu lazım

Yeşil – mavili takım bundan önce kazandıkları Boluspor ve berabere kaldıkları Samsunspor maçlarından örnekler vererek” öne geçilen maçlarda daha fazla sorumluk alan oyunculara ihtiyaç var. Bolu maçında 1 – 0 öne geçtik, Samsunspor maçında da öne geçtik ve gol sonrası çok fazla defans yaptık. Bu maçta da aynı oldu. Golden sonra defansa çekilmek, hataya sebep veriyor. Belki de gol yiyecektik. Atılan 2. Golden sonra gerçek kimliğine bürünen bir Rizespor vardı. Oyuncuların özgüveni fazlası ile yerine geldi. Pas taşımaları ve ofansif anlamda bire birleri iyi yaptık diyebilirim. Tabi 1 – 0 dan sonra çok fazla kapanıp, skoru koruma yolundan bir şekil kurtulmamız gerekiyor. Bu yaslanma ilerleyen dönemlerde bize pahalıya patlayabilir” dedi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın