Kulübe Çok Şey Anlatıyor

Kulübe Çok Şey Anlatıyor

 

 

Çaykur Rizespor’da uzun zamandan sonra atılan golden sonra kulübeye gidilmesi ve gol sevincinin orada katlanarak yaşanması aslında çok şey anlatıyor.

İstanbulspor maçının kilidini açan Özgür Çek, attığı golden sonra kulübeye koşarak gol sevincini yardımcı teknik adam Ümit hocayla paylaşması hakkında özel açıklamalarda bulundu.

Yetenekli oyuncu Özgür Çek, “ Milli arada Ümit hocam her idmanda bana İstanbulspor maçında sen gol atacaksın dedi. Beni çok iyi motive etti. Bende ona eğer gol atarsam kulübeye senin yanına koşacağım ve seni yere indireceğim demiştim. Golden sonra ona koştum sarıldık ve beraber yere düştük. Tabi kulübede yer alan diğer takım arkadaşlarım da sevince ortak oldular” dedi.

İki Ay Sonra Döndü, Takıma Hayat Verdi

Öte yandan yeşil – mavili takımda 84 kez Milli takımlar forması giyen Özgür Çek’in tam iki ay sonra yeniden ilk 11’de forma giydiği İstanbulspor maçında ortaya koyduğu futbol ve attığı güzel gol ile takıma bir kez daha hayat vererek, galibiyette başrolü oynadığı gözlendi.

En son Eylül ayı içinde Balıkesir maçında ilk 11’de görev alan Özgür Çek’in tam iki ay sonra ilk 11’de forma giydiği İstanbulspor maçında başarılı bir performans ortaya koyarak maç sonu alına galibiyette katkı sağlarken, defans oyuncusunun bu maçta önce sol açık, sonra sol bek, en sonunda da sağ açık pozisyonlarında görev alarak, takımın jokerlerinden biri olduğu gözlendi. Özgür Çek’in ligde takım kaptanı golcü oyuncu Kweuke birlikte üç golü bulunuyor.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın