Onur Civelek'in Tek Hayali Rizespor Formasını Giymek

TEK HAYALİM O FORMA İLE SEYİRCİMİZİN ÖNÜNE ÇIKMAK VE KALICI OLMAK



Çaykur Rizespor’un alt yapı kategorilerinde bulunan oyuncular arasından u21 takım oyuncusu Onur Civelek ile yapılan röportaj da futbola nasıl başladığından hedeflerine kadar bir çok konu değinilerek özel bir röportaj yapıldı.

Onur Civelek

U21 Takım Oyuncusu

TEK HAYALİM O FORMA SEYİRCİMİZİN ÖNÜNE ÇIKMAK VE KALICI OLMAK

Çaykur Rizespor’un alt yapı kategorilerinde bulunan oyuncular arasından u21 takım oyuncusu Onur Civelek ile yapılan röportaj da futbola nasıl başladığından hedeflerine kadar bir çok konu değinilerek özel bir röportaj yapıldı. Rize’li gençler mesajlar gönderen Onur Civelek tek hayalinin ise A takımda Çaykur Rizespor formasını giymek ve o taraftarın önüne çıkarak orada kalıcı olmak olduğunu söyledi.

Futbola Nasıl Başladın ?

Küçük yaşlardan bu merağım vardı. Minik yaştan başladım. Başlangıcımda okul önlerinde olurdu. Okul bahçelerinde sürekli oynardım. Ve eve sürekli pantolonlarım yırtık olarak giderdim. Başlama sebebimde biraz bu. Babam artık pantolonlarımı okul önlerinde yırtmayayım oralarda oynamayayım sahalarda oynayayım diye kulüpte başlattı.

Nerede Başladın futbola ?

Babam beni ilk olarak Salarhaspor’a yazdırdı ve orada başladım. İlk lisansımda orada oldu. Ardından Rize Belediyespora geçtim. Orada 5 yıl kadar oynadım. Sonrasında Ofspor ile 6 aylık bir sürecim oldu ve sonrasından Mustafa Yılmaz hocam beni Çaykur Rizespora aldı.

Babanız pantolon yırtılmasından kurtarabildi mi ?

Okul önlerinden kurtarabildi . Ve iyi bir yere de geldim. Üniversiteye de gidiyorum bu nedenle tabii ki yırtmıyorum daha.

Çaykur Rizespor u21 takımındasın. Çalşmalarınız nasıl gidiyor takımınızın durumu nedir ?

Çalışmalarımız oldukça yi gidiyor.ama bunu puan tablosuna yansıtamadık. Ama önemlisi bazı maçlarda gerçek karakterimizi ortaya koyduğumuz da iyi skorlar aldık. İnşallah almaya da devam edeceğiz. Daha iyi olacak.



Kendi hedeflerin nelerdir Futbol’da ?

Tabi ki her Çaykur Rizespor alt yapısında olan minikten bizim kategoriye kadar her Rize’li bir çocuğun hedefi A takıma çıkmak ve orada kalıcı olarak daha büyük başarılara imza atmaktır. Bunun yolu da çalışmaktan geçiyor.

A takım da oynayan bu yıl bir çok arkadaşın var. Onları görünce neler düşünüyorsun ?

Onlar adına öncelikle sevinçliyim. Onları orda görmek hepimiz adına umut verici. Ama önemli olan gösterge bunun zor olmadığı. Çalışırsan yapabilirsin demek. Biz de aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz.

Alt Yapı için çalışmalar var projeler var. Neler düşünüyorsun ?

Gerçek den umut verici. Bizi heyecanlandırıyor. Bizi geçse bile alt grupta ki arkadaşlarımız için çok önemli bir durum. Çok iyi bir çalışma ve faydalı olacaktır.

Rize’de bulunan gençlere bir mesajın olacak mı ?

Tabii ki olur. Çünkü bu alt yapıya gelmemek geç kalmam bana çok zaman kaybettirdi. Ben bu nedenle çok sıkıntı yaşadım. Onlar bu hataya düşmeden çalışıp çok çalışıp bir an önce Çaykur Rizespor alt yapısına girmeleri onlar ve gelecekleri açısından önemli olacaktır.

A takım da kendine idol aldığın ve Dünya çapında örnek aldığın futbolcu var mı ?

Evet var tabii ki. Bölge olarak ben sağ yada sol kanat orta saha yada forvet arkası oynayabiliyorum. Öncelikle A takımda bulunan bizle de bayağı çalıştı ve tanıdığım biri stil olarak da benzediğimi düşündüğüm Edinwo’yi dir. Dünya’da ise Ronaldo tabii ki.

Yeni seçilen Bir başkanımız ve yönetim kurulumuz var. Onların Alt yapıyı bakışı oldukça iyi. Bu size nasıl yansıyor ve neler düşünüyor sun ?

Öncelikle ben ekipteki arkadaşlarım ve tabii ki hocama adına Biz Başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyoruz. Geldikleri günden bu yana bizimle ilgileri oldukça üst seviyede. Buda bizi oldukça olumlu etkiliyor.

Takım da en neşeli ve en sessiz arkadaşını kimler dir ?

Bizim en neşelimiz ve bizi sürekli güldüren Kazım Kopuz’du ama o A takıma çıktı. Onu arıyoruz oldukça. En sessizimiz ise Ahmet diye bir arkadaşımız hiç konuşmaz sesi çıkmaz.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın