Hasan Kartal;" Ümraniye Maçı Çok Önemli"



Sıkıntılı Bir Dönemden Geçiyoruz
Çaykur Rizespor kulüp Başkan vekili Hasan Kartal, ilk devrenin sona ermesine iki hafta kala sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini vurgu yaparak;” Ümraniyespor maçı bizim adımıza çok kritik bir maç, bu maçı mutlak almamız gerekiyor, hedefimiz son iki maçtan 6 puan alarak devreye morali girmek” dedi.
Her maça mutlak galibiyet parolası altında çıktıklarını söyleyen Kartal;” Giresunspor maçından da puan veya puanları hedeflemiştik ama olmadı. Şimdi önümüzde iki hafta var. Bunların ilkinde kendi sahamızda Ümraniyespor ile karşı karşıya geleceğiz, bu maçı mutlak kazanmamız gerekiyor. Şuan biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz ama devre arasında gereken müdahaleler yapılacaktır, kimsenin kuşkusu olmasın, Çaykur Rizespor’un yeri yeniden süper ligdir. Bu doğrultuda Başkan ve yönetim kurulu üyeleri yoğun mesai harcıyoruz. Bu yönetim yaşanan sıkıntıları çözecek güçtedir. Taraftarımız Ümraniyespor maçında takımın yanında olsun, destek versinler. Sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız” ifadesini kullandı.
Rizespor’da Serkan Çınar Endişesi!
Çaykur Rizespor’un yarın kendi sahasında karşılaşacağı Ümraniyespor maçına atanan hakem Serkan Çınar endişesi yaşanıyor.
Rakip oyuncu ayağını çime takmış, Serkan Çınar Beyaz Noktayı Göstermişti!
Bu sezon Balıkesir Baltok maçında düdük çalan deneyimli hakemin ev sahi takıma çaldığı penaltı Rizespor yönetimini maç sonu oldukça kızdırmıştı. O maçta tüm takdir haklarını Balıkesir takımından yana kullanan Serkan Çınar, ev sahibi takımın forvet oyuncusu Burak Çalık’ın ayağını çime takması sonrası beyaz noktayı göstermiş, kazanılan bu penaltı ile yeşil – mavili takım maçta 1 – 0 geriye düşmüştü.
Penaltıcıların Maçı!
TFF 1.lig 16. Haftasında ligde en çok penaltı atışını kazanan iki takım Rize’de karşı karşıya gelecek.
Bu sezon geride kalan 15 hafta içinde ligde lehine en çok penaltı kararı verilen Ümraniyespor ile onun takipçisi olan Çaykur Rizespor maçında bakalım beyaz noktayı maçın hakemi gösterecek mi?
İstanbul temsilcisi Ümraniyespor’da kazanılan 6 penaltı atışını İbrahim Akdağ’la sonuçlandırırken, yeşil – mavili takım kazandığı 5 penaltı atışını Paraguaylı oyuncusu Samudio ile filelere göndermişti. TFF 1.ligde bu sezon hiç penaltı atışı kazanamayan takım ise lig sonuncusu Gaziantepspor olduğu belirlendi.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın