MEHMET ÖZDİLEK:" OTURUP KONUŞULUR"

Maçın ardından

 

 



- Kasımpaşa Teknik Direktörü Arveladze:
"Maç boyunca birçok gol pozisyonuna giren bir Kasımpaşa vardı. İçim biraz rahat değil. Keşke daha mutlu olsaydım"
- "Oyuncunun suratına çarpan top nasıl el olur? Kale arkasındaki hakem 'gol' diyor ama orta hakem kararını değiştirmedi. Yardımcı diyorsa goldür"
- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Özdilek:
"Bireysel hatadan bir gol yedik ve oyun 1-1'e geldi. Ardından 5 dakikalık süreçte 2. golü yedik. Bana göre maçın kırılma anı buydu. Çünkü golde kaleciye faul vardı. Bu, maçın gidişatını değiştirdi"

 Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Çaykur Rizespor'u 3-1 yenmelerine rağmen, birçok gol pozisyonundan yararlanamadıkları için mutlu olmadığını söyledi.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Arveladze, "Maç boyunca birçok gol pozisyonuna giren bir Kasımpaşa vardı. İçim biraz rahat değil. Keşke daha mutlu olsaydım. Futbolcularımı bu kadar çok pozisyona girdikleri için tebrik ediyorum" diye konuştu.

Taraftarların maça ilgi göstermemesini ve hakemlerin son haftalarda kendi maçlarındaki yönetimlerini eleştiren Gürcü teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray maçında ilk yediğimiz gol ofsayt, ikincisi el. Beşiktaş maçında kolay bir penaltı çalındı. Motta'ya kırmızı kart verilmedi. Bugün ise net bir golümüz verilmedi. Oyuncunun suratına çarpan top nasıl el olur? Kale arkasındaki hakem 'gol' diyor ama orta hakem kararını değiştirmedi. Yardımcı diyorsa goldür. Sonra yüzde 100 penaltımız verilmedi. Bu kadar baskısız ve taraftarın olmadığı bir maçı bile yönetemiyoruz, zor yaşıyoruz."

Arveladze, hakem hataları nedeniyle mutlu olmadığını kaydederek, "Kazanmamıza rağmen mutlu değilim. Ayrıca bu kadar pozisyona girdiğimiz için memnunum ama onları da atmamız gerekirdi. Bu rahatlıkta, bu kadar pozisyon kaçırmak iyi değil. Bir daha bu kadar pozisyonu ne zaman bulacağız, 5-6 maçta girilecek pozisyona tek maçta girdik. Yine de önemli bir galibiyet aldık. Takımımdan birkaç oyuncunun davranışını beğenmedim. Onlarla teke tek konuşacağız" açıklamasında bulundu.

 

- Çaykur Rizespor cephesi

 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise maça iyi başladıklarını ancak yedikleri ikinci golden sonra psikolojik olarak geride kaldıklarını söyledi.

Özdilek, skor avantajını yakaladıktan sonra final paslarında tercihleri iyi yapamadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Oyunun kontrolü elimizdeyken bireysel hatadan bir gol yedik ve oyun 1-1'e geldi. Ardından 5 dakikalık süreçte 2. golü yedik. Bana göre maçın kırılma anı buydu. Çünkü golde kaleciye faul vardı. Bu, maçın gidişatını değiştirdi. Bizim gibi psikolojik anlamda zor bir süreç yaşayan takımlar için önemli bir kırılma anıydı. İlk yarı golden sonra tamamen psikolojik olarak oyunun gerisinde kaldık. Devre arasında telkinler yapmamıza rağmen reaksiyon veremedik. maç 3-1 bitti ama çok daha farklı olabilirdi. Rakibi tebrik ediyorum. Bizim için iyi olmadı."

Kasımpaşa'nın kaliteli oyuncularıyla maçı çevirdiğini anlatan deneyimli teknik adam, ligin geri kalanı için umutsuzluğa kapılmadığını aktararak, "Benim umutsuzluğa kapılıp kapılmamam önemli değil. Ben kapılmadığımı hep söylüyorum. Önemli olan oyuncuların umutsuzluğa kapılmamaları. Sahadaki duruşları bizim duruşumuzla bağdaşmıyor. Çabuk teslim oluyorlar. Bunlardan bir an önce kurtulmaları gerekiyor ki önlerine net baksınlar" şeklinde konuştu.

Mehmet Özdilek, az sayıdaki taraftarın kendisini istifaya çağırmasıyla ilgili, "Geçen hafta da bu tür söylemlerle karşılaştım. İnsanlar düşüncelerini ifade edebilirler. Küfür ve şiddet olmadığı sürece demokratik bir şekilde düşüncelerini söyleyebilirler. Realite olarak bakıldığında 10 haftalık sürede kendi adıma beklentinin altındayız. Önünüzü net göremiyorsanız net olarak göremiyorsanız oturup konuşulur" değerlendirmesinde bulundu.

Özdilek, bir soru üzerine yönetim kurulu ile görüşmelerinin olacağını söyledi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    musrafa şimşek

     29 Kasım 2014 19:43
         

    utanmaz adam daha neyi konuşacaksın nokta kadar adamsan hemen istifa et. takımı bölüp parçaladınız ne sen rizeyi, nede rizeli seni seviyor, al kendi yalakalarını defol rizemizden

  2. 0 0
    {usertitle}

    mapavrili

     29 Kasım 2014 23:08
         

    EY RIZELI artik ayaga kalkmalisin mehmet efendi parasini alip gidecek.beceriksiz kendinden malum  yönetim ihaleyi aldi gidecek .ama bizim dedemizin topragidir bu topragi manfaat icin seven serefsizin serefsizi olsun herkes bir amac icin burada artik YETERRRRRRRR BIRAKIN BIZI istenmediginiz yerde ne yüzle duruyorsunuz cekilin gidin bir sokaga cikip sürün kac tane rizeli sizi istiyor bunu sizde cok iyi biliyorsunuz halen atlama tahtasi olarak kullaniyorsunuz bu takimi

Yorum Yapın