Trabzonspor İle İlişkiler Dif" RİZE" Kaldırıldı!...



Başkan Yardımcı, Trabzonspor ile ilişkilerimizi şimdilik "difrize " kaldırdık, bizim sıkıntımız yok, tek hedef süper lige çıkmak dedi...

Trabzonspor İle Hiçbir Sıkıntımız Yok
Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, “Bizim dostumuz, komşumuz Trabzonspor ile hiçbir sıkıntımız yok. Bunu ben bütün samimiyetimle söylüyorum. Bizim tek sıkıntımız var o da bu sezon sonu yeniden süper lige çıkmaktır[/b]. Bu yolda ne eksiğimiz varsa gidermektir. Trabzonspor bizim komşumuzdur, dostumuzdur, ağzımızdan çıkanları da çok dikkatli bir şekilde konuşuyoruz. Trabzonspor süper lig takımıdır ve 4 büyüklerden biridir. Biz bu sezon TFF 1.ligde mücadele veriyoruz, tek derdimiz yeniden süper lige çıkmaktır, bunu herkes böyle bilsin” dedi.
[b]AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    ad

     3 Ocak 2018 11:53
         

    Niye böyle bi açikklama yapiyorsun mecbur değilsin yapiyorsan da basin sözcün HASAN beyi destekler mahiyette olsun.Acik konuşun yanlis yapana yanliş yaptin cesaretini gösterin bunu sivasli taraftarda söylüyor denizlilide söylüyor .saha içindeki fiskosları gören gördü ."zalime meyl etme ateş sanada dokunur".

  2. 0 0
    {usertitle}

    Ertan Gölcü

     3 Ocak 2018 16:01
         

    Başkan sorumsuz açıklamalar yapma.Ne dersen de gerçeği örtemezsin. Haa ne olur hazır seyirci ile barışmışken yine trubinleri boşaltırsın.

  3. 0 0
    {usertitle}

    ABDULKERİM UZUN

     3 Ocak 2018 17:42
         

    Alıntı: Ertan Gölcü

    Başkan sorumsuz açıklamalar yapma.Ne dersen de gerçeği örtemezsin. Haa ne olur hazır seyirci ile barışmışken yine trubinleri boşaltırsın.

    hayirdir sayin başkan  ne  gerek vardi  boyle  bir açiklama  yapmaya  trabzon senin dostun  veya  dostlarin  olabilir   ben bir  rizeli  olarak  benimde  adima  konuşuyorsun  lutfen  ben  trabzon  sporu  sevmiyorum   trabzon lularin  yuzde   99  u  rize sporu  sevmıyor   ve  rizelilerin  yuzde  99 u  trabzon  sporu  sevmiyor  nokta
     

Yorum Yapın