Rizespor'un Kamp Dönemi Nasıl Geçiyor?

İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ

Rizespor'un Kamp Dönemi Nasıl Geçiyor?

Çaykur Rizespor futbol takımı TFF 1. Ligin ikinci yarısı hazırlıklarına Antalya Belek’de yaptığı kampla devam ediyor. Kamp çalışmaları günde çift antrenmanla devam ederken hazırlık maçları programları da belirlenmeye başlandı.
Ligin ikinci yarısı hazırlıklarına Antalya Belek’de yaptığı kamp çalışmalarıyla aralıksız devam eden Çaykur Rizespor sabah ve akşam olmak üzere çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Kamp ve takım hakkında bilgiler veren Çaykur Rizespor Basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır verimli ve iyi bir kamp dönemi geçirdikleri belirterek transfer çalışmalarının da aralıksız sürdüğünü söyledi. Bakır “ Öncelikle 2 gündür süren çalışmalarımız oldukça iyi gidiyor. Edomvonyi ve Kweuke dışında tam kadro buradayız. Edomvonyi ’ye takım bulması için görüşmeler yapması adına izin verdik. Liglerin başlaması 1 hafta ötelendi ama bizim programımızda bir değişiklik yok. 13 Ocak’ta kampımızı tamamlayarak Manisaspor maçı hazırlıklarına Rize’de devam edeceğiz. Kamp sürecinde 2 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz bunların biri 7 Ocak’ta Etimesgut Belediyespor ile diğeri henüz belli değil ama çalışmalar sürüyor” dedi.
Transfer çalışmaları hakkın dada bilgi veren Basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır ““ Transfer yapacağımız bölgeler belli. Özellikle Forvet bölgesine yönelik önemli çalışmalarımız var. 2-3 transfer daha yapmayı planlıyoruz. Kesinlikle performansa dayalı transferler gerçekleştireceğiz, garanti paranın hakim olduğu sözleşme yapmama konusunda başkanımız Hasan Kemal Yardımcı'nın kesin talimatı var. Transfer çalışmalarını en geç önümüz deki hafta sonlandıracağız ve ilk maçımıza hazır halde çıkacağız” diye konuştu.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın