Yardımcı;" Oltaya Başka İsimler Takılabilir!"

Santrafor Noktasında Çok Hassasım!



Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Kweuke’nin yokluğunda santrafor noktasında çok hassas olduklarını dile getirerek;” İlk devre akıl almaz goller kaçırdık. Kale boşken kaçırdık, kaleci ile karşı karşıya kaldık kaçırdık, iç saha maçlarında, özellikle deplasman maçlarında çok goller kaçırdık. Bize önce santrafor lazım. İkinci devre garantiye gideceğiz ve kaliteli bir santrafor mutlaka alacağız. Menejerlerin önerdiği isimler var ama fiyatlar çok yüksek. Menejer oyuncunun fiyatı bu diyor. Piyasada yer alan menejerlerin yüzde 10’u temiz. Transferin bitimine daha zaman var, her an oltamıza başka isimlerde takılabilir” dedi.
Tuttuğumu Koparırım!
Yeşil – mavili takımın Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, karnının doymadığı yerde açlığımı belirtmem diyerek;” Rizespor’un menfaatleri neyi gerekiyorsa onu yaparım, bu kulübün bir kuruşunu boşa harcatmam, karnımın doymadığı yerde de açlığı belirtmem, Rizeli unutmasın “ Rize’nin Kemal abisi” tuttuğunu koparan birisidir. Bu kulüp bizim dönemimizde her şeyiyle şeffaf olacak. Göreve geldiğim günden beri çok sorun yaşadık ama üstesinden yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte geldik. Aralık ayını çözdük, Mayıs ayında bu işi taçlandıracağız” ifadesini kullandı.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    BIRINSAN

     6 Ocak 2018 15:33
         

    Helal size sn baskan biz rizeli olarak kimin Bizden oldugunu cok iyi anlariz ama 7 sene hep haykirdik ama sesimizi duyuramadik  o yavsaklara  ram ettirildik .ALLAH razi olsun sizi gördükmü rize yi görür gibi oluyoruz  bizim icin adam gibi adam olsun canimizi yesin  rizeli asla yagciligi sevmez ben bir rizeli olarak sizi tv den tanidim tanisligimda asla yok  ama ben samimi rize min  baskanini degil kedisini dünyalara degismeyiz .düsüp kalkmaz bir ALLAH cc dir kötü sonuclarda alabiliriz ALLAH korusun ama sizin gibi has rizelilan ölümüne arkanizdayiz ALLAH CC UTANDIRMASIN  RABBIM SAGLIK DOLU YASAMLAR NASIP ETSIN SAYGILARIMIZLA

Yorum Yapın