Koray Altınay Yuvaya Döndü!...

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, eski futbolcuları Koray Altınay ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.



Bakır, "Yeşil Mavili forma altında başarılı sezonlar geçiren eski futbolcumuz Koray Altınay kendini yeşil mavili formaya bağlayan sözleşmeye imza attı. Antalya kampında Kulüp Başkanımız Hasan Kemal Yardımcı ile biraraya gelen Koray Altınay 1.5 yıl boyunca yeşil mavili formayı giyecek." diye konuştu.

Abdülkerim Bardakcı İmzaya Yakın!
Öte yandan Samsunspor takımında forma giyen defans oyuncusu Abdülkerim Bardakcı yeşil - mavili takımla yaptığı transfer görüşmesinin olumlu geçtiği öğrenildi.
Teknik direktör İbrahim Üzülmez'in de istediği eski Konyaspor'lu oyuncu ile Çaykur Rizespor sezon sonuna kadar kiraık olarak resmi sözleşme imzalayacağı seslendirildi.

Abdülkerim
YAN ÇİZDİ


Çaykur Rizespor’un daha önce anlaşmaya vardığı Abdülkerim Bardakçı transferi son anda gerçekleşmedi. Ligin ilk yarısını Samsunspor’da geçiren 23 yaşındaki oyuncunun menajeri TFF 1. Lig’de mücadele eden Akın Çorap Giresunspor’un teklifini çazip görerek bu transferin gerçekleşmesine engel oldu. Yaşanan bu gelişmenin ardından Yeşil-Mavililer bu transferden vazgeçerken Çaykur Rizespor’un Kamerunlu futbolcusu Leonard Kweuke takımın Antalya kampına katıldı.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın