Yardımcı;" Asla Havaya Girmeyeceğiz!"



Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, bundan önce yaşadıkları sıkıntıları, üzüntüleri, stresleri unutmayacaklarını dile getirerek “ biz oltaya gelmeyeceğiz” dedi.
Kemal Yardımcı’nın aslı görevinin stresi yönetmektir diyen Başkan Yardımcı;” Parayı, stresi yönetmek kolay değil. Ben dereyi görmeden paçayı sıvayan, yaş tahtaya basan bir insan değilim. Havaya asla girmeyeceğiz, ilk yarıda tokat nereden gelir belli olmaz demiştim, şimdi diyorum ki tedbirimizi alırsak şamar yemeyiz veya en az şamarı yeriz. Önemli olan takım disiplini altında bundan sonra oynayacağımız 16 final maçında aynı birlikteliği göstermek” ifadesini kullandı.
Oltaya gelmeyeceklerini belirten Başkan Yardımcı, aynı kararlılık altına yolumuza sağlam adımlarla devam edeceğiz cümlesini kullanarak sözlerini şöyle sürdürdü;
“ Benim takımım 90+5’ de de aynı ciddiyeti gösteriyorum mu? İşimizi sıkı, disiplinli bir şekilde götüreceğiz. Bir iki maç sonrası bizi ligde yeniden yüzde yüz favori gösterecekler. İlk devre çekilen sıkıntıları asla unutmadan, başkalarının da oltasına gelmeyeceğiz. Bu sezon sonu hedefe ulaşmak istiyoruz, bu hedef doğrultusuna birlik, beraberlik altına ilerlemek istiyoruz. Önümüz daha çok viraj var, dereyi görmeden paçayı sıvazlamayacağız. Daha yolun başındayız, çok rampalar, virajlar var. Allah izin verirse bu işi Mayısta bitireceğiz ama tekrar söylüyorum havaya girmeden işi sıkı tutarak” dedi.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın