Başkan’dan Kürkçü’ye Ziyaret

Başkan’dan Kürkçü’ye Ziyaret


Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Rizespor kulübünün kurucu üyeleri arasında yer alan ve eski Başkanı olan Muharrem Kürkçü’yü ziyaret etti.
Kürkçü ailesinin 80 yıllık dükkânında gerçekleşen ziyarette, Başkan Yardımcı, eski başkan Kürkçü’ye takımın son durumu hakkında kısa bilgiler verirken, 86 yaşında ki efsane isim Muharrem Kürkçü’de başkan Yardımcı ’ya son yapılan transferleri beğendiğini, son haftalarda alınan seri galibiyetlerin kendisini oldukça mutlu ettiğini dile getirdi.
Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen ziyaretten memnun kalan efsane isim Muharrem Kürkçü, kendisinin iç sahada oynanan tüm maçları tribünden takip ettiğini, bu sezon İbrahim hoca’nın gelmesi ile birlikte takımda birlik, beraberliğin üst seviyeye çıktığını işaret ederek;” Önceki yıllarda bu hava yoktu. Hem takımda yoktu, hemde şehir merkezinde. Kemal Yardımcı’nın başkanlığı ile Rize şehri kendi takımı ile kucaklaştı, bu çok önemli. Taraftar takıma sahip çıkmaya başladı, inşallah sezon sonu yeniden süper lige çıkacağız, bu takımın yeri süper ligdir. Benim iki evladım var biri Hüsnü Kürkçü diğeri ise Rizespor kulübüdür” dedi.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın