Kartal;” Başka Takımları Düşünmeden”

Kartal;” Başka Takımları Düşünmeden”

Kartal;” Başka Takımları Düşünmeden”

Çaykur Rizespor Başkan vekili Hasan Kartal, başka takımları düşünmeden yolarına emin adımlarla devam etmek istediklerini söyledi.
Geçen hafta oynanan Erzurumspor maçında bir puana üzüleceklerine son dakikada atılan gol ile bir puana sevindiklerini hatırlatan Kartal; “ Maalesef futbolda bunlar var. Erzurumspor maçının genelinde üstün olan takım bizdik. Yediğimiz gol çizgiyi geçmemişti. Vedat’a yapılan yüzde yüz penaltı olması lazımdı. Bir puana üzüleceğiz derken maçın son dakikası içinde attığımız gol ile bir puana sevindik” dedi
Şampiyonluk yolunda tek yapmaları gereken şeyin kendi maçlarına bakmak olduğuna vurgu yapan Çaykur Rizespor kulüp Başkan vekili Hasan Kartal;” Önce kendi ödevimizi yapacağız. Bu hafta Altınordu maçında alacağımız üç puan çok önemli. Bu ligde her maç önemli, şampiyonluk yolunda tek yapmaları gereken şey kendi maçlarımıza bakmak olacak, diğer takımlar bizi ilgilendirmiyor, biz kendi maçımızı kazandıktan sonra lider Ümraniyespor’da puan kaybedecektir. Önce biz kendi ödevimizi yapalım. Kulüp olarak genel bir sorunumuz yok, takım oturdu. Hocamıza, futbolcularımıza çok güveniyoruz” ifadesini kullandı.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın