Üzülmez;" Altınordu Cezayı Kesti!"

Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, Altınordu maçında tuzağa düştüklerini itiraf ederek;” Bu maçta iş kazası yaşadık, şimdi hedefimiz MKE Ankaragücü maçını alarak ondan sonra oynanacak olan iki iç saha maçıyla birlikte yeniden zirveyi ele geçirmek olacak”



“Altınordu maçından beklenmedik bir mağlubiyet aldık. 22 gol pozisyonu girişimi vardı, buna karşın rakibin üç gol girişimi oldu ve bunlar gol oldu. İstek olarak, coşku olarak bir eksiğimiz yoktu ama maalesef futbol deyimi ile rakibin tuzağına düştük diyebiliriz. Rakip Altınordu genç bir takım bu takıma karşı benim takımın 119 km koşmasına rağmen kaybetti. Dolayısıyla geçen hafta üzüldüğümüz bir hafta oldu. Bu lig farklı bir lig. İki üç hafta galibiyet aldın mı üst sıralarda yer buluyorsun. Bu hafta oynayacağımız MKE Ankaragücü maçı zor olacak. Rakip tecrübeli ve saha içinde dirençli bir takım. Taraftarı ile bütünleşen bir takım. Zaman zaman uzun lig maratonunda işi kazası oluyor, Altınordu maçı da böyle oldu, şimdi hedef MKE Ankaragücü maçı ve ondan sonra oynayacağımız iki iç saha maçından alacağımız galibiyetlerle yeniden zirvede yer almak istiyoruz, bundan da kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Erzurumspor deplasman maçı bizi yıprattı

Ligin denk takımlar altında oynandığına işaret eden Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez;” Bu lig denk takımlar altında oynanıyor. Üç, dört maç seri yapan ekipler bakıyorsunuz sıralamada bir yerlere geliyor, tam tersi mağlubiyet alan takımlar aşağıya iniyor. İstikrar çok önemli dir ama, devre arası transferinde çok iyi transfer yapanlar bir yerlere geliyorlar. Geçen hafta oynadığımız Erzurumspor deplasman maçı bizi biraz yıprattı. Bu lig farklı bir lig. Altınordu maçına ofansif anlamda sonuca gitmek istedik ama olmadı. Bu ligde temkinli olacaksın, defansif güvenliği hiçbir zaman bırakmayacaksınız, bizde burada kendi iç öz eleştirimizi yapmak zorundayız. Altınordu maçında biraz ondan uzaklaştık ve cezamızı hemen kestiler. İnşanla bundan sonra ki haftalarda beraber savunma yapan, beraber hücum yapan bir takım görüntüsü içinde olacağız. Bu arada Robin Yalçın’ın eksikliğini de çok fazla hissettik. Özellikle 2. Bölgede rakibe en çok baskı yapan oyuncu Robin’di. Abdullah, Recep, Galip.. çok mu kötü idiler? değil ama orta sahada ki mücadele gücümüz biraz düştü diyebilirim. Ligde her takıma saygı duyuyoruz ama maalesef bazı insanlar bize saygı duymuyor. O kişilere karşı bize yapılan algı operasyonlarına ilk cevap verecek olan kişi ben olacağım” dedi.

Rotasyon Olabilir

Yeşil – mavili takımın teknik patronu Üzülmez, geçen hafta kendi sahamızda kaybedilen 3 – 0 lık maç sonrası kadro içinde rotasyon olabilir mesajını vererek;” İkili mücadelelerde rakibe direnç göstermede biraz sıkıntı yaşadık. Dolayısıyla MKE Ankaragücü maçı zor bir deplasman ve mücadele gücü yüksek oyuncularla çıkmak lazım. İdmanlarda performansını artıran oyuncularım var, hiç belli olmaz bu maçta çok farklı oyuncular sahada olabilir” ifadesini kullandı.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    BIRINSAN

     13 Şubat 2018 17:27
         

    yahu bize gelen teknik adamlarinin agzindan evvel ALLAH maci alacagiz diye bir lafa hasret kaldik .lam lum lari birakin kararli aciklamalar yapin.sagolsun baskanimiz her istediginizi aldi kimin elinde bizim klübün olanaklari var adamlar maas alamiyorlar.ALLAH NASIP EDERSA BU SENE CIKACAGIZ BUNUN BASKA YOLU YOK BIZE BURALAR DAR GELIYOR BINBIR PUSTLUKLAN BURALARA DÜSTÜK O PUSLARIN INADINA SÜPRE LIG  O KAHPELERI PATLATASARCASINA 

Yorum Yapın