Rizespor'da O Kelime Yasaklandı!...

Üzülmez; “ Şampiyonluk Kelimesini Yasakladım”

Rizespor'da O Kelime Yasaklandı!...

Milli maç öncesi oynayacakları Adanaspor maçını mutlak kazanmaları gerektiğini söyleyen teknik direktör İbrahim Üzülmez;” Lig çok çetin bir şekilde geçiyor, zorluk derecesi yüksek maçlar oynanıyor. Bizim adımıza Boluspor maçından alınan üç puanın daha da anlamlı hale gelmesi için Adanaspor maçını kazanmamız gerekiyor. Uzun lig maratonunda bu duruma kolay yollardan gelmedik. Bizim en büyük düşmanımız bu saatten sonra rehavet olur. Tesislerde Şampiyonluk kelimesini yasakladım. Biz ciddi bir takımız, ciddi olursak, kendimize inanırsak, bundan sonra ki süreçte bir sıkıntı yaşamayız. Adanaspor maçı hiçte kolay olmayacak. Bu ligde herkesin bir hesabı var, zaten bize karşı rakipler çok farklı bir motive altında maça çıkıyorlar. Saha ve seyirci avantajımı kullanmak istiyoruz. Bu ligde her maçın hikâyesi farklı olur. Adanaspor oynamaya çalışan bir takım, son oynanan Boluspor takımı ise daha dirençli bir takımda. Bu maçta bir iki değişiklik olabilir. Yavaş yavaş ligde makas daralıyor. Kendi açımızdan bakacak olursak 61, 62 veya 63 puan toplayarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Samudio, geldiği günden beri ortaya koyduğu karakter ve attığı gollerle bize katkı verdi, o bizi seviyor, bizde onu seviyoruz. Boluspor maçı sonrası kendisine hediyesini verdim. Bunlar ufak detaylar olabilir ama birlik beraberlik adına önemli işler. Vedat, saha içinde gol atmazsa bile çok iyi niyetli canla, başla oynayan birisi. İstanbulspor maçında golle tanışır inşanla. Kweuke’de son durum tam olarak beklentileri karşılayacak durumda değil. Kilo sorunu var, bizle birlikte idmanlara çıkıyor ama şuan da çok geride. İyi bir Kweuke’ye her zaman ihtiyacımız var. Gaziantepspor maçında 3 gol birden atan Lincoln neden oynamadı sorusuna gelince, Lincoln benim geldiğim günden itibaren çok yol aldı. Ben kendisi ile konuştum, çok kaliteli bir oyuncu olduğunu ona söyledim ama mücadele şart dedim ona. Bu ligde her maçın farklı hikâyesi var demiştim, Bolu maçı da bunlardan biri. Orta saha daha dirençli olması gerekiyordu ve öyle de oldu. Bazı oyuncular iyi oynamasına rağmen ertesi hafta taktiksel olarak kenarda oturabilir ve Avrupa da birçok takım böyle yapıyor. Adanaspor maçında dolu tribünler altında oynamak istiyoruz. Kalan 7 hafta içinde taraftarlarımızdan her zamankinden daha fazla destek istiyoruz. Ben ve teknik kadrom, oyuncularım, Başkanım ve yönetim kurulu üyelerim, siz basın mensupları Çaykur Rizespor için elinden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Burada asıl olan Çaykur Rizespor kulübüdür. Onun için taraftarlarımız Adanaspor maçında tribünleri doldursun, bize destek olsun.


Özgür Çek;” Zor Maç Olacak”
Ligin bitimine 7 hafta kala son oynadıkları Boluspor maçından altın değerinde üç puan alarak döndükleri hatırlatan Özgür Çek;” Bizim için çok büyük avantaj oldu. 3. İle aramızda beş puan fark var ve puan farkı çok değil. Bu ligde her takım her takımı yener. Şuanda bitmiş bir şey yok, Adanaspor maçında üç puan almaktan başka şansımız yok, zor bir maç olacak ama iyi bir takımımız var. Bu maçta gol yollarında şans bizimle birlikte olur. Devre arası transferleri ile takımın kalitesi arttı. Hocanın kararına saygılıyım, bana ne zaman forma şansı gelirse göreve hazırım” dedi.
Galip Güzel;” Avantajlıyız”
Ligde iyi bir gidişatları olduğunu söyleyen Galip Güzel, bu ligde yenilmemek te önemli diyerek; “ 2018 yılında tek yenilgimiz var. Bu lig zor bir lig, Boluspor maçında alına galibiyet bizim için çok önemli idi. Bu ligde her takım bir birini yenebilir, bizim biraz olsun avantajımız var. İçerde Adanaspor maçı var her maç zor, bu maçta zor. Adanaspor maçını kazanarak bir avantaj daha kazanmak istiyoruz ve sezon sonuna kadar bu avantajımızı şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Uzun yıllar ben bu lige mücadele ediyorum, bu ligin havası farklı, bizim gidişatımız iyi, bu saatten sonra kritik haftalara giriyoruz, yenilmeyen her türlü avantajı elde eder, bu yolda taraftarlarımız bize destek olsun. Birlik, beraberlik olsun. Kendi performansıma gelecek olursam, ikinci devre iyi başladım ama daha sonra biraz düşüş yaşadım, son Boluspor maçında ise takım olarak çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Gol atamadığım için etkilendim diyebilirim. Bu durum oyunuma da yansıdı ama mücadele anlamında katkı sağladığımı düşünüyorum. Burada sezon sonu şampiyonluk olsun da benim gol atıp, atmamam hiç önemli değil” ifadesini kullandı.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın