Pres Makinesi!

Pres Makinesi!



Kosova milli takımında moralli dönen Çaykur Rizespor’un başarılı forvet oyuncusu ligde tam 9 hafta sonra gollerle tanıştı.
Ligde en son golünü 3 Şubat tarihinde oynanan Erzurumspor deplasman maçında son dakikada atan Vedat Muriqi, bu golden sonra uzun bir ara suskun kalmıştı.
İstanbulspor deplasman maçında bu kez oyunun 1. Dakikasında golle tanışan Kosovalı oyuncu bu golde Milli kaleci Okan’a yaptığı presin meyvesini almış oldu. Yeşil – maili takımın santraforu maç boyunca sahanın her metrekaresine ölümüne pres yaptığı gözlenirken, karşılaşmanın ikinci devresinde sol bek Mehmet Uslu’nun “alda at” dediği güzel ortaya şık bir kafa vuruşu yaparak takımını 2 – 0 öne geçiren gole imza atmayı bilmişti.

Bu Galibiyet Taraftarın
Çaykur Rizespor’un başarılı futbolcusu Süleyman Koç, Rizespor taraftarının bu galibiyeti fazlasıyla hak ettiğini söyledi.
Oyuna ikinci devre giren ve ceza sahası dışından attığı klas golle damaklara ayrı bir tat bırakan yetenekli gurbetçi oyuncu Süleyman Koç;” Şampiyonluk yolunda her maça tek tek odaklanıyoruz. İstanbulspor maçı da bizim olmazsa olmazlarımız arasındaydı. Takım olarak kenetlenmiştik, zirveyi bırakmak istemiyoruz, bu deplasman maçından çok önemli bir galibiyet çıkardık, alınan 3 puan bize destek olan Rizespor taraftarına armağan olsun” dedi.

“Al Da At’çı Mehmet”
Çaykur Rizespor’un başarılı sol kanat oyuncusu Mehmet Uslu bu sezon ligde 7’inci asistini İstanbulspor maçında yaptı.
Yeşil – mavili takımın 3 – 2 kazandığı maçta Vedat Muriqi’in attığı 2. Gole “ alda at” diyen tecrübeli sol bek Mehmet Uslu, özellikle ligin ikinci devresinde gösterdiği başarılı çıkışı İstanbulspor deplasman maçında da sürdürdüğü gözlendi.
Mehmet’ten aldığı güzel pası çok iyi yükselerek kafayla filelere gönderen Kosovalı forvet Vedat Muriqi, gol sevincini asisti yapan Mehmet Uslu ile paylaşırken, bu futbolcunun kendisine orta yaptığı kramponu dizinin üstüne koyarak temizleme görseli yapması dikkatlerden kaçmadı.

İstanbul Hasreti Bitti!
Çaykur Rizespor 5 yıl sonra İstanbul deplasman maçından galibiyetle dönmesini bildi.
Yeşil – mavili takım bundan önce en son İstanbul takımlarına karşı aldığı galibiyet 2012 – 13 sezonunda Kartalspor’a karşı olmuştu. O maçtan sonra süper ligde kaldığı dört sezon içinde hiçbir İstanbul takımını deplasmanda mağlup etme başarısını göstermeyen yeşil – mavili takım beş sene sonra yine TFF 1.ligde bu kez İstanbulspor’u deplasmanda 3 – 2 mağlup ederek İstanbul hasretine son vermiş oldu.

2 Cezalı Var!
Çaykur Rizespor’da hafta sonu oynanacak olan Eskişehirspor maçı öncesi iki oyuncu sarı kart cezalısı konumunda yer alıyor.
Yeşil – mavili takımın iki başarılı oyuncusu Galip Güzel ve Marwane Saadane, İstanbulspor maçında gördükleri sarı kart nedeniyle hafta sonu oynanacak olan kritik Eskişehirspor maçında forma giyemeyecekleri öğrenildi.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın