Samudio;” Önce Şampiyonluk”

Samudio;” Önce Şampiyonluk”


Çaykur Rizespor’un golcü oyuncusu Samudio, ligde attığı en anlamlı golün MKE Ankaragücü maçında attığı 2. Gol olduğunu belirterek;” O maçta attığım 2. Gol benim adıma ligde attığım en anlamlı goldü. O golden sonra taraftar çıldırdı ve benim tüylerim diken diken olmuştu”

Rizespor’da top oynamaktan son derece mutlu olduğunu belirten Paraguaylı forvet oyuncusu Samudio;” Tek hedef süper lige çıkmak, şampiyon olduktan sonra yeni hedefler her zaman olur. Sözleşme konusu bir iki haftaya kadar çözülebilir ama ligin sonunda da olabilir. Yeni sezonda da burada olmak istiyorum ve süper ligde de iyi bir başlangıç yapacağımı tahmin ediyorum” dedi
Sezon öncesi kendisinin bu kadar başarılı bir performans beklemediğini itiraf eden Paraguaylı oyuncu Samudio;” Açıkçası bende bu kadar iyi performans ve 18 gol beklemiyordum. Ben bu durumu çalışmaya bağlıyorum. Antrenmanlarda çok çalışıyorum tabi İbrahim hocada bana çok yardımcı oluyor. Kendi adıma gol atmak önemli ama bana sorarsanız ilk öncelik takıma yardımcı olmak. ”
Vedat’a Çok İnanıyordum
Son haftalarda formda bir görüntü veren Kosovalı oyuncu Vedat Muriqi değerlendiren Üzülmez;” Gol atamadığı dönemlerde kendisi de çok üzgündü. Vedat çok karakterli bir oyuncu. Saha içinde ona çok güveniyor ve inanıyordum. Gol atamadığı haftalarda bile saha içinde gösterdiği mücadele ile bize pozitif katkı sağladı. Son haftalarda kendi karakterine yakışan bir performans ortaya koydu, ligin son dört haftası içinde de aynı performansı göstereceğine inanıyorum”
Eskişehirspor maçında, 14 hafta sonra penaltı kazandıkları hatırlatan Üzülmez, "Eskişehirspor maçında kazandığımız penaltı bana göre çok net bir penaltıydı. Bizim saha içerisinde yapacağımız mücadeleden başka bir beklentimiz ve isteğimiz yok. Kalan kritik haftalarda da hakemlere büyük işler düşüyor. Çünkü bu saatten sonra yapılacak en ufak hatalar bile takımların canını fazlasıyla yakar" diye konuştu.
Plan İşliyor!
Aylar önce ligin 31. Ve 32. Haftasını işaret ettiğini hatırlatan Üzülmez;” Evet, plan işliyor. 31. Ve 32. Haftaları bekleyeceğiz, göreceğiz demiştim. Çok fazla da iddialı demeçler vermek istemiyorum. Bu haftalarda mütevazi olmak gerekiyor ve rakiplerde kazanmaya devam ediyor. Eskişehirspor maçı bizim adımıza çok önemli idi. İyi oyun ve istenilen skor ile bu engeli geçtik. Lig bitmedi, bu hafta Denizlispor ile karı karlıya geleceğiz. Bu ligde her takımın hedefleri var. Rakip Denizlispor’da kümede kalmak istiyor. Bizi zor bir deplasman bekliyor ama benim oyuncularımda bu olayın bilincindeler. Takım içinde yardımlaşma ve bütünleşme üst seviyede. Denizli deplasmanından inşanla iyi bir sonuçla dönüp, rakip takımların sonuçlarına bakmadan istediğimizi yaparız”
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ



Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mtnz0r

     10 Nisan 2018 15:14
         

    bank asya gölcüsü :D muriç de aynı

Yorum Yapın