Hikmet Karaman’dan Rizespor’a Kötü Haber!



Hikmet Karaman’dan Rizespor’a Kötü Haber!
Karaman’dan Rizespor’a Haciz!..
Çaykur Rizespor’un eski teknik direktörü Hikmet Karaman alacağı bulunan 200 bin Dolarlık çeklerin ödenmemesinden dolayı yeşil – mavili kulübe haciz işlemi başlattığı öğrenildi.
Çalıştığı dönem içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi olan Çaykur Rizespor’dan resmi olarak 3,5 Milyon Dolar ücret alan deneyimli teknik adam son alacakları olan 200 bin doların kendisine ödenmemesinden dolayı resmi işlemleri başlatarak Çaykur Rizespor kulübüne haciz koydurttu.
Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, eski teknik direktörleri Hikmet Karaman’ın kulübe haciz yollamasına karşı 10 günlük yasal süreleri bulunduğunu belirterek;” İtiraz hakkımız var. Bu süre 10 gün. Kulübün avukatları ile bir görüşme yaparak itiraz hakkımızı kullanacağız” ifadesini kullandı.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    BIRINSAN

     16 Nisan 2018 14:41
         

    Bu parayi sevgili baskani vardi hani kicindan ayirmiyordu onu kalkavan ödemesi lazim BE YAVSAK  KALKAVAN senin yatacak yerin varmi   ayda 60 bin dolar para ödüyordu ona klübü nasil sovusladilar bu yavsaklar .sn baskan lütfen bir arastirmanizi rica ediyoruz  klübümüzün nasil bu ikili yavsaklar tarafindan dolandirildigini ortaya cikartin bu reziller bir daha rize vilayetine giremesinler. bu yavsak karamanin götürdügü asci bile klübü dolandirmisti düsünün gerisini..

Yorum Yapın