Rizespor Eskileri Unutmadı

Eskiler Unutulmadı!


Çaykur Rizespor’un şampiyonluk kutlamasına kulüp tarihinde forma giyen eski oyuncuları da davet ederek büyük takdir aldı.
Kuruluşundan buyana yeşil – mavili formayı terleten eski oyuncularını Rize’ye davet eden Çaykur Rizespor kulübü, eski oyuncularını Rize’de misafir ederek onları unutmadıklarını gösterdiler.
Kulübün kendilerine verdileri önemden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen eski oyuncular;” Böyle hatırlanmak ve eski arkadaşlarla hep berabere olmak bizleri çok mutlu etti. Çaykur Rizespor kulübünün yaşadığı şampiyonluk coşkusuna bizi de unutmayarak, ortak ettiler. Başkan Kemal Yarımca’ya teşekkür ediyoruz. Bizler Rizespor’un dışarda birer futbol elçisi olmaya devam edeceğiz ve bize düşen ne görev varsa yerine getirme adına elimizden geleni bu kulüp için yapacağız” dediler.
Altyapıya Kaptan Morali

Rizespor Eskileri Unutmadı

Çaykur Rizespor takım kaptanı Orhan Ovacıklı, şampiyon takımın kadrosunda bulunan altyapı futbolcuları ile birlikte kupa pozu vererek onlara moral verdi.
Bu sezon kadroda yer alan ve zaman zaman forma şansı bulan başta Emirhan Topçu olmak üzere, Berat Delihasan ve Kazım Kopuz gibi genç oyuncuların yanına giden takım kaptanı Orhan Ovacıklı yaşanan büyük mutluluğa onları da ortak ederek genç oyunculara moral verdiği gözlendi.
Kendilerine abi tavsiyesinde bulunan kaptan Orhan;” Kesinlikle çok çalışın ve bu formanın hakkını verin. Bu işin tek anahtarı çok çalışmak ve özel hayata vereceğiniz önem” dediği öğrenildi.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın