Austria Wien Rizespor'dan Edomwonyi'yi Kaptı!

Edomwonyi Gönderildi


 

Yeşil – mavili takım 1,5 sezon önce Avusturya kulübü Sturm Graz takımından transfer ettiği ve bonservisine Bir Milyon Beş yüz Bin Euro nakit para ödediği Nijeryalı forvet oyuncusu Brıght Edomwonyi’den kurtuldu.

Rizespor kulübü ile yıllık 400 bin Euro karşılığı top koşturan Edomwonyi, geçen sezon eski takımı Sturm Graz’a kiralanmıştı. Bu sezon kiralıktan dönen ve yeşil – mavili ekiple 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nijeryalı oyuncunun menajeri Max Hagmayr ile dün Rize’de bir araya gelen transfer komitesi bu oyuncuyu bonservisi ile birlikte Avusturya’nın bir başka güçlü temsilcisi Austria Wien kulübüne sattı.

270 bin Euro bonservis bedeli karşılığı Edomwonyi’yi Avusturya temsilcisine gönderen yeşil – mavili takım anlaşma gereği 4 yıl içinde Austria Wien takımın ligi şampiyon tamamlaması durumunda her şampiyonlukta 400 bin Euro ekstra pay alacağı öğrenildi.

Kweuke İle Görüşmeler Devam Ediyor

Öte yandan aynı menajerin oyuncusu olan Kweuke için bir görüşme yapan transfer komitesi bu oyuncunun Rize ve Erzurum kampında ortaya koyacağı performansa göre bir yol haritası izleyeceği bu durum karşısında Avusturyalı menajer Max ile yeniden bir araya gelecekleri öğrenildi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın