Rizespor’dan Sadıku’ya Resmi Teklif

Rizespor’dan Sadıku’ya Resmi Teklif



 

Yeşil – mavili takım bir süreden beri gizlice ilgilendiği Arnavut yıldız oyuncu Armanda Sadıku için son teklifini yaparak beklemeye koyuldu.

Arnavut oyuncunun menajeri tarafından transfer komitesine önerilen ve 2016 Avrupa Şampiyonasında gösterdiği performansla adını dev kulüplerin listesine yazdıran Arnavut Milli takımının santraforu Sadıku yeşil – mavili takımla imza atmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Resmi Teklif Yapıldı

1.86 boyunda ki dev forvet için İspanyol kulübü Lavante’nin istediği Bir Milyon Euro luk bonservis bedeline indirim isteyen yeşil – mavili takımın transfer kurmayları bu teklife olumlu cevap aldığı ve Rizespor’un yaptığı 700 bin Euro bonservis bedeline “gelin görüşelim” dediği öğrenildi.

2020 yılına kadar İspanyol kulübü ile sözleşmesi bulunan ve 32 kez Arnavut Milli takım forması giyen forvet oyuncusu Armanda Sadıku için arada ki ufak tefek problemlerin iki takım arasında olumlu şekilde çözülebileceği öğrenilirken, yeşil – mavili takım Sadıku transferi ile süper ligde forvet eksikliğini kapatmak istediği ve bu transferi hafta içinde bitireceği seslendirildi. Bonservisi İspanyol kulübünde bulunan 27 yaşında ki Arnavut oyuncu geçen sezon devre arası transferinde kiralık olarak Polonya liginde Legia Warszawa takımında geçirmiş, bu takımda 2 gol 4 asist yapma başarısı göstermişti.

AJANS53.COM ÖZEL

 

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın