Rizeli Doktor Kweuke'ye Çürük Raporu Verdi!

Kweuke’nin İpi Çekildi!


 

Çaykur Rizespor’da uzun zamandır bitmeyen senfoni olan Kweuke sorunu nihayet son buluyor.

Yeşil – mavili takımla 4 yıllık daha sözleşmesi bulunan Kamerunlu oyuncunun bitmek bilmeyen sakatlık sorunlarına Rize Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve araştırma hastanesinde görevli olan doktorların verdiği rapor son verdi.

Geçen hafta Rize’de yapılan sezon açılışına katılan kaptan Kweuke’in ilk gün yaptığı antrenman sonrası yeniden sakatlığının nüksettiğini ve kendisinin Almanya’ya doktoruna kontrole gitmek istemesi bardağı taşıran son damla olmuş, Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı’nın oyuncunun bu isteğine karşı “ önce bizim kulüp doktoru ile beraber Rize Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma hastanesine tam teşekküllü MR çektireceksin, bu sonuçlar iyi de çıksa, kötü de çıksa seni göndereceğim” isteği gelmişti.

Rize’den Çürük Raporu Aldı!..

Başkanın bu isteği üzerine kendi yazılı imzası altında Rize’de ki hastaneye giden Kweuke, burada baştan aşağıya yapılan muayyenler sonrası doktorlar tarafından geçer not alamadığı ve doktor heyeti tarafından çürük raporu verildiği öğrenildi.

Bu gelişme sonrası Kamerunlu oyuncunun Almanya yerine menajerinin yanına Avusturya’ya giderek özel bir hastanede yeniden muayene olduğu bilgisine ulaşılırken, Avusturya doktorunun verdiği rapor doğrultusunda Kweuke’nin takımla birlikte çalışmalarının şimdilik uygun olmayacağı, oyuncunun bireysel antrenör eşliğinde takımdan ayrı çalışma yapabileceği raporlanmıştı.

Defter Kapandı!..

Yaşanan bu gelişmeler sonrası Rizespor yönetimi geçtiğimiz sezon başında yaptığı hatayı yapmama kararı alarak Kweuke konusunda kararını vereceği bu doğrultuda Rize’de ki doktorların oyuncuya verdiği sakat raporu sonrası oyuncu ile yeşil – mavili takımın defterinin kapanacağı ön görülüyor. Rizespor yönetimi önümüzde ki günlerde bu oyuncunun menajeri ile yeniden bir araya gelinerek karşılıklı sulh içinde yolların ayrılacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 2 0
    {usertitle}

    mapavrili

     6 Temmuz 2018 15:21
         

    kweku var cok rize sevmek 

    para onun icin hic önemli degil

    rizespor onun herseyin önündeydi

    patron kalkavan 

    karaman

    simdi is size düstü kwekuda var ikinizi cok sevmek

    futbol hayati bitti haliyle bitecek olmüs dede yasina 

    kalkavan keweku kardesinle 5 sene mukavele yaptin hemde milyon euroler yillik

    ama adam seni cok seviyor sende onu cok ama cok sevdin ki 5 senelik anlasma yaptin

    biz rizespor birakiyor onu siz aranizda anlasin karamanla ya sen ev islerinde yardimci olarak ise alacagin bunu yada karaman kardesine söyleyecegin o ev islerine yardimci olarak alacak 

    öyle 3 kurusa 5 köfte yok

    siz bu rizeliyi aptalmi sannettiniz sizin hic izzeti serefiniz yokmu bu dede yasinda bmc ile 5 sene mukavele yapiyorsunuz neyin karsiliginda 

     

    rizeli bekliyor hemen bizden alin siz in ev islerinizde kullanin onu

Yorum Yapın