Üzülmez, Süper Ligde Çıta Yükseldi

Üzülmez, Süper Ligde Çıta Yükseldi


 

Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez bir yandan Erzurum kampında takımına yükleme yaparken, diğer yandan yapılması planlanan yeni transferlerin yolunu gözlüyor.

Geçen sezon Yeşil – mavili takımla kariyerinin ilk şampiyonluğunu yaşayan genç teknik adam Üzülmez, yeni sezonda süper ligin oldukça zor geçeceğini belirterek ;” Süper ligde çıta çok yükseldi” dedi.

Erzurum kampının çok yararlı geçtiğini söyleyen Üzülmez;” Burası futbol takımları için çok doğal bir alan. Rakım yüksek, bol oksijen, temiz hava altında müthiş çalışma koşullarıyla sezon öncesi kamp için çok uygun. Sabah akşam günde çift idman ile sezon öncesi hazırlıklarına daha çok kondisyon ağırlıklı yapıyoruz. Takımda tüm futbolcular çok iyi çalışıyor, aramıza yeni katılan Mustafa yetenekli oyuncu bu sezon süper ligde adından söz ettirebilir, bir diğer genç isim Çınar ise gelecek vaat ediyor, o da çok iyi çalışıyor, Tunuslu stoperimiz Talbi’de bize kısa zamanda uyum sağladı, bunun yanında tecrübeli isim Ali Çamdalı’da takıma gelir gelmez abilik yaptı. Ali bu ligin çok tecrübeli bir o kadar da kaliteli oyuncusu. Geçen sezon bizim takım içinde bu tip abilik yapan oyuncu sayısı azdı, Ali Çamdalı duruşu ile saha içinde ve saha dışında önemli bir isim” cümlesini kullandı.


 

Bende İsterim…

Tüm takımlar gibi Rizespor’un da transferlere ihtiyaç olduğunu belirten genç teknik adam Üzülmez; “ Bu konuda Rize’de görev yapa transfer komitesi ile devamlı istişare içindeyiz, bende isterim tüm transferler bitsin diye ama başkanımız ve yönetimimiz transferler konusunda görüşmelerine devam ediyorlar. İnşanla hayırlısı neyse o olsun, bekliyoruz, eksik çok henüz gelen yok. Bu ligde geçen sezon çıta çok yükseldi. Bir Göztepe, bir Kayseri, bir Malatyaspor’un geçen sezon transferlerde kimleri kadrosuna kattıklarını hep birlikte gördük. Ben de isterim Beşiktaş’ta top oynadığım zaman arkamda yedek bekleyen Göztepe’nin yeni teknik adamı Bayram Bektaş’a karşı sağlam bir o kadar kaliteli kadro altında maça çıkmak, aynı zamanda Sivasspor teknik direktörü eski takım arkadaşım Tamer Tuna’nın takımına karşı iyi bir kadrom olsun, süper ligde son yıllarda kadro kalitesi çok yükseldi ” dedi.

AJANS53.COM ÖZEL / ERZURUM

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın