Mustafa Saymak Ligde Saydıracak!

Mustafa Saymak Ligde Saydıracak!

Çaykur Rizespor’un Hollanda’ nın Zwolle kulübünden transfer ettiği Mustafa Saymak, başarılı olup takıma katkı sağlamak için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. Rizespor’a transferinin çok çabuk geliştiğini ve bir anda kendisini Rizespor’ da bulduğunun altını çizerek sözlerine başlayan Mustafa, “Geçen sezon sona erdikten sonra tatile gitmiştim. Tatil dönüşünde hava alanındayken menajerim aradı ve bana ‘Rizespor seni transfer etmek istiyor, sende ister misin” dedi. Bende hiç düşünmeden tabi isterim. Neden istemeyeyim. Ne zaman gidebiliriz dedikten sonra ertesi gün Hollanda’dan Rize’ye gidip sözleşme imzaladım. Her şey çak çabuk ve güzel gerçekleşti.

 

Hayatında ilk kez Karadeniz bölgesine ve Rize’ ye geldiğim, Rize çok güzel bir şehir. İnsanlar çok cana yakın ve beni iyi bir şekilde karşıladılar.  Kendimi çık kısa bir sürede evimdeymiş gibi hissettim” dedi.  Avrupa ülkelerinden gelen Türk futbolculara gurbetçi gözüyle bakılmasını istemediğini ifade eden Mustafa, Hollanda’ da doğup büyüdüm ama ben Türküm. Şimdi Rizespor’ dayım. Burada başarılı olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Rizespor bana güvenerek  transfer etti. Bende bunun karşılığını vereceğim”.  İlk hedefinin öncelikle kendini kanıtlayıp göstermek olduğuna dikkat çeken Mustafa, “Elbette hedeflerim var. Ancak öncelikle kendimi göstermek zorundayım.

 

Çaykur Rizespor’ da başarılı olup kendimi gösterdikten sonra hem Türkiye’ de hem de Avrupa’ da büyük kulüpler de oynamak istiyorum.  Tabi bunu da zaman gösterecek. Benim şuanda tek bir hedefim var. Transfer teklifi aldığım anda düşünmeden seve seve geldiğim Rizespor’ da başarılı olmak. Takımıma katkı sağlamaktan başka bir şey düşünmüyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Bunun için de çok hırslıyım”.  Rizespor’da çok güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu sözlerine ekleyen Mustafa, “Beni zorlayın ise ağır antrenman temposu. Hollanda’ da bu kadar çalışma yapmıyorduk. Buna da alışmaya başladım. Tabi bu çalışma temposu da bana ayrı bir güç verecek. Ben 10 numara ile birlikte 6 ve 8 pozisyonun dada oynayabilirim” diye konuştu.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

 


Yorumlar

Yorum Yapın