Musa Çağıran;" Hayal Bile Etmemiştik!"

 


Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor, ligin 2. haftasında oynayacağı Akhisarspor maçının hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde sürdürüyor. Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan takımın orta saha oyuncusu Musa Çağıran, Kasımpaşa maçı için fırsat teptiklerini ifade etti. Maçın 3-2’lik skorla biteceğini hayal bile etmediklerini belirten Çağıran, "Maça çok iyi başladık. Golü bulduk. Birlikte oynayan, birlikte hücum yapan, birlikte defans yapan bir takım vardı. Golü bulduk öne geçtik. İkinci yarıya çıktığımızda biraz durağan başladık ama yine de pozisyon bulmaya başladık. 70. dakikaya kadar her şey çok güzel gidiyordu. Sonrasında yorgunluklar oldu. İstemediğimiz ve kesinlikle kabul etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Maçın böyle biteceğini hayal etmemiştik. Tamamen 3 puan ile başlamayı hedefliyorduk" şeklinde konuştu.

TELAFİ EDECEĞİZ!..

Yeşil-mavili oyuncu, deplasmandaki Akhisarspor karşılaşmasının zorlu geçeceğini vurgulayarak, "Biz Akhisarspor deplasmanına puan veya puanlar almak için gideceğiz. Hedefimiz bu. Bunun için en iyi şekilde çalışıyoruz. İnşallah Akhisar'dan üç puanı alarak dönen taraf oluruz. Buna çok ihtiyacımız var. İlk hafta fırsatı teptik. Akhisarspor maçını kazanarak telafi etmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Çaykur Rizespor'un birbirini tanıyan oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu aktaran Musa Çağıran, "Son iki yıldır birlikte oynayan ve iskeleti korunmuş bir kadro var. Geçen sezon bir alt ligde birlikte şampiyon oldular. Bu sene takviyeler yapıldı ve geçen sezondan devam eden oyuncular ile iyi bir uyum sağlandı. Bize düşen bu uyumu sahaya yansıtarak başarılı sonuçlar almak ." diye konuştu.

Musa Çağıran, Rize'de olmaktan kendisinin de mutlu olduğunu kaydederek, "Çaykur Rizespor'u yukarı taşıdıkça daha mutlu olacağız. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Alacağımız güzel sonuçlar, Çaykur Rizespor'u daha iyi yerlere taşıyacak." diyerek sözlerini tamamladı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın