Cumhurbaşkanı Erdoğan Kasımpaşa Yenilgisi Sonrası Ne Dedi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Teşhisi Koydu!..


 

Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Kasımpaşa maçının son bölümlerinde uyuduklarını belirterek, maçı birlikte takip ettiği Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın maç sonu teknik direktör İbrahim Üzülmez’e “ Müdafaanız iyi değil” uyarısında bulunduğunu söyledi.

Sezonun ilk maçında kendi taraftarları önünde Kasımpaşa takımına 3 – 2 mağlup olduklarını hatırlatan Başkan Yardımcı, ;” Rize’de iyi işler oluyor ve ben bunu görüyorum. Seyirci sayısı artmış, coşku var, iyi ve hızlı bir futbol var ama eksikte var. Eksiklerin başında maçın son bölümlerinde takım halinde yaşadıkları yorgunluk geliyor. Ben şimdi size desem “ yorulmadık” ben kimi inandıracağım! Yorulduk, bunu hep birlikte gördük, bu iş 70’den sonra “gece dükkânın kapısını açık bırakmaya benzedi, geldiler çaktırmadılar aldılar 3 puanı gittiler” Ama Rizelinin dediği gibi ;” Bu bana iyi bir ders oldu”..

Meksika Dalgası Çekmeye Başlamışken!..


 

Kasımpaşa maçında üç puan ile birlikte federasyondan gelecek olan maç başı galibiyet primini de kaybettiklerini hatırlatan Bakan Yardımcı;” Avucumuzda yer alan parayı kaybettik. Bu ligde galibiyet primi 2 Milyon 600 bin lira. Maalesef üç puanın yanında avucumuzda yer alan parayı da kaybettik. Maddi kayıp, manevi kayıp var. Bizde çok istedik, ne derseniz deyin, Cumhurbaşkanımız gelmiş, tribünler Meksika dalgası çekmeye başlamış ama kaybettik. Cumhurbaşkanımız maç sonu takım hakkında hocamız İbrahim Üzülmez’e de hafiften çıtlattı;” Müdafaanız iyi değil di “ uyarısı yaptı Sayın Cumhurbaşkanımız. Aynen Cumhurbaşkanımızın dediği gibi müdafaamız uyudu biraz, çevre kontrolü yapamadı, 2 – 0 ‘dan sonra uyuduk. İç sahada zafiyetimiz var, dışarıda benim takımım aslan kesiliyor. Dışarıda gol yiyoruz, üstüne üstüne gidiyoruz. İç sahada ise siniyoruz” cümlesini kullandı.

İç sahada kilidi açmak gerekir diyen Başkan Hasan Kemal Yardımcı;” Burada bir terslik var. 2 – 0 ‘dan sonra 3 – 4 olacak ken 3 – 2 mağlup oluyoruz. Hoca, biz, taraftar herkes üzgün. Bunun yanında üç puan gitti, para da gitti. Maddi kayıpta var. Tedbirleri bulmak lazım” dedi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın